0-1 Benjamin Källman 30 min.
0-2 Timo Furuholm 53. min
0-3 Matias Ojala 73. min
1-3 Asier Arranz 79. min rp.

FC Inter pääsee maajoukkuetauolle maukas voitto takataskussaan. KTP kaatui Arto Tolsa Areenalla maalein 1-3. Voitto oli luonnollisesti tärkeä ja tällä kertaa se tuli ilman isompia kommelluksia ja stressihetkiä.

Ensimmäinen puoliaika ei ollut vihreän veran ilotulitusta, mutta Interille tuo kävi, kun joukkue oli se, joka sai ottelun maalihanat avattua puolen tunnin kohdalla. Maalipörssin kärjessä viilettävä Benjamin Källman iski liigakautensa kahdeksannen osuman, kun hän tuikkasi pallon ohi vastaan tulleen Anton Lepolan. Tilanne sai alkunsa, kun Petteri Forsell löysi puhkovalla syötöllä Aleksi Paanasen kymppialueelta, jonka pistosyöttö Källmanille boksiin oli määrämittainen.

Toisella puoliajalla tilanteita syntyi kumpaankin päähän enemmän. Kyse oli pitkälti siitä, kumpi iskee ottelun toisen maalin. Inter aloitti jakson pirteästi saaden pari kulmapotkua, joista tulosta ei vielä tullut. Kauaa ei kuitenkaan lisämaaleja tarvinnut odottaa, sillä Timo Furuholm onnistui mielipaikaltaan neljästä metristä 53. minuutilla. Jesper Engström antoi hänelle maalin eteen namupassin räväkän nousunsa päätteeksi.

Pelikellon näyttäessä 73 minuuttia Interin voitto sai käytännössä sinettinsä. Matias Ojala juoksi sisään Forsellin kovan maasyötön takatolpalle, ja peli oli selvä. Tilannetta edelsi Interin mallikas syöttökuvio, jota kelpaa kelailla jälkeen päin. Maalien lisäksi Interillä oli muutama hyvä yritys. Muun muassa Forsellin yhden kovan laukauksen Lepola torjui näyttävästi etukulmasta.

KTP kavensi pelin 79. minuutilla, kun Asier Arranz onnistui rangaistuspotkusta. Maalivahti Henrik Moisander oli jälleen hyvin vedossa mukana, mutta kassarin sormet olivat pari senttiä liian lyhyet espanjalaisen vetoon nähden. Osuma oli lähinnä kosmeettinen, sillä KTP ei uhannut kunnolla Interin voittoa, vaikka yrittikin loppuun asti. Ottelun harmittavin asia oli kenties se, että sinimustien pelaajille tuli jälleen turhan monta keltaista korttia. Pelikiellot ovat olleet tällä sesongilla Interille riesa loukkaantumisten ohessa.

Interin päävalmentaja José Riveiro oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa ehjään esitykseen.

– Solidi voitto. Me kontrolloimme KTP:n hyökkäyksiä hyvällä puolustuspään keskittymisellä. Askel askeleelta saimme hyökkäyksiämme syvyyteen ja loimme enemmän ongelmia KTP:lle. Tauon jälkeen me hallitsimme tilanteen mielestäni todella hyvin.

– Kärsivällisyys on aina tärkeää, kun haluaa dominoida vastustajaa pallon kanssa ja tänään me luotimme siihen jälleen kerran, Riveiro kommentoi.

Interin pelaajat saavat nyt hetken hengähtää.

– He saavat erittäin ansaitun tauon, mutta tulevat varmasti valmiina kohti kauden viimeistä vaihetta, Riveiro totesi.