Prince Otoo
Laerciò Ramos jr -> Mutumba 82. min
Felix Åkerlund

________________________________________________________

FC Inter kärsi katkeran 0-1 tappion FC Viikingeille torstaina pelatussa Veikkausliigaottelussa. Ottelun maalista vastasi Viikinkien Joonas Sarelius, joka teki ottelun ainoan maalin kuusi minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä.

Ottelutapahtumiin nähden Viikinkien voitto oli ehkä pieni vääryys, mutta jalkapallo on kuitenkin peli, jossa maalit ratkaisevat. Tällä kertaa maalinteossa onnistui Viikingit ja sen seurauksena kaikki kolme pistettä Helsinkiin.

Interin oma etsikkoaika oli ottelun alussa, jolloin Sinimustien Mika Ojalalla ja Valtter Laaksosell aoli paikat viedä Interi johtoon.

Molemmissa tilanteissa vierasjoukkueen Luis Fernando veti kuitenkin pidemmän korren. Ensimmäisen 20. minuutin jälkeen Interin pelistä loppui kuitenkin yritys, eikä joukkue saanut enää luotua supervaarallisia paikkoja Viikinkien maalille.

Toisaalta myös helsinkiläisten paikat olivat nollassa, eikä Patrick Bantamoi joutunut avausjaksolla torjuntatöihin lainkaan.

Toiselle jaksolle Inter sai myötätuulen taakseen. Sinimustat hallitsivakin jälleen toisen jakson alkua ja saivat luotua painetta Viikinkien maalille

Paras maalipaikka osui jälleen Laaksoselle, mutta hänen laukaus painui jälleen ohi maalin. Myös Severi Paajanen pääsi yrittämään, mutta myös henen sihtinsä oli hukassa.

Ottelun ratkaisu nähtiin pelikellon näyttäessä 84. minuuttia. Viikingit pääsi tuolloin vastahyökkäykseen Jussi Peterin toimesta. Hän toimitti pallon Interin maalille, jossa se ajautui Sareliukselle, joka sijoitti pallon Inter-maalin takakulmaan.

Inter yritti vielä saada painetta Viikinkien maalille nostamala kärkee mm. Jos Hooiveldin, mutta se ei tuonut lopulta tulosta ja Viikingit voitti ottelun lopulta 0-1.

Tappio oli Interille ensimmäinen kotikentällä. Seuraava ottelu on ohjelmassa jo sunnuntaina, jolloin Sinimusta kohtaavat vieraskentällä IFK Mariehamnin.