8.11.2019

Pohjola Sairaala ja FC Inter yhteistyöhön

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki (vas.) ja Pohjola Sairaalan Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen sekä urheilupäällikkö Tero Sinisalo.

 

FC Inter ja Pohjola Sairaala ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 6.11.2019. Tämän myötä Pohjola Sairaalasta tulee yksi FC Interin pääyhteistyökumppaneista.

Uuden yhteistyön myötä sekä FC Interin juniori- että liigapelaajien vammojen ja sairauksien hoito keskitetään Pohjola Sairaalaan, joka on ensisijainen hoitopaikka aina tapaturman sattuessa. Palveluihin sisältyvät mm. loukkaantumisista aiheutuvat lääkärikäynnit, tutkimukset ja tarvittavat leikkaus- ja kuntoutuspalvelut sekä tarvittavat urheilijan terveystarkastukset. Pelaajillamme on myös mahdollisuus Pohjola Vakuutuksen Jalkapalloturva -vakuutukseen, joka tekee palvelusta entistä jouhevampaa.

– Odotamme koko seuran kattavaa yhteistyötä innolla. Pohjola Sairaala vakuutti meidät hyvällä hoitopolulla ja ammattimaisella organisaatiollaan. Tiiviistä yhteistyötämme kuvaa myös hyvin mahdollisuus käyttää Pohjola Sairaalan aivan Veritas Stadionin vieressä sijaitsevia tiloja pelaajiemme kuntoutukseen, seuran tekninen johtaja Vesa Mäki summaa.

Myös Pohjola Sairaalan Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen ja urheilupäällikkö Tero Sinisalo näkevät alkavan yhteistyön Pohjola Sairaalalle luonnollisen askeleena:

– Olemme kiitollisia siitä, että saimme FC Interin yhteistyökumppaniksi. Huomasimme jo heti neuvottelujen alkuvaiheessa arvojemme kohtaavan. Me Pohjola Sairaalassa pyrimme asiakkaiden nopeaan palauttamiseen takaisin arkeen. Haluamme olla läsnä sinimustan perheen arjessa, jotta tapaturmia ei sattuisi. Jos kuitenkin jotain sattuu tai sairaus iskee, ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa asiakkaan kuntoon nopeasti ja laadukkaasti.  Olemme läsnä joka päivä. Odotamme innolla hyvän yhteistyön alkua ja tulevaa pelikautta!

Junioripelaajat perheineen saavat seuralta erilliset ohjeet uusien terveyspalveluiden käytöstä.

Tervetuloa Inter-perheeseen Pohjola Sairaala!