24.3.2018

Piccareta jää kaipaamaan Ståhlmania

Päävalmentaja Fabrizio Piccareta otti raskaasti muun joukkueen tavoin joukkueen päivittäisessä toiminnassa pitkään mukana olleen Pentti Ståhlmanin kuoleman. Inter-luotsin mukaan hän menetti ennen kaikkea ystävän.

– Olen surullinen tänään, koska olen menettänyt ystävän ikuisesti. Ensimmäisestä päivästäni lähtien Pentti toi positiivisuutta tänne. Meillä oli tapana halata joka aamu, kun näimme toisemme. Lisäksi hän opetti minulle suomalaisia sanoja ja minä vastaavasti hänelle italiaa, muistelee Piccareta.

Ståhlmanin sitoutuminen ja rakkaus Interiä kohtaa on jotain, mistä moni voi Piccaretan mukaan ottaa mallia.

– Hän kantoi huolta muiden asioista ja hymyili aina. Hänelle Inter merkitsi varmasti enemmän kuin hänen oma elämänsä. Minä ja koko seura jää kaipaamaan häntä, päätti Piccareta.