10.6.2022

Petteri Forsell Veikkausliigan toukokuun joukkueessa

(Kuva: Tara Jaakkola)

 

Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen. Kuukauden joukkueeseen nimettiin kolme pelaajaa KuPS:sta, kaksi FC Hongasta ja HJK:sta. Lisäksi AC Oulusta, FC Interistä, SJK:sta ja VPS:sta nimettiin jokaisesta yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen. FC Interistä joukkueeseen nimettiin Petteri Forsell.

 

– Silloin kun tein sopimuksen ajattelin, että pitää kuukauden joukkueessa ainakin silloin tällöin olla. Antaa jotain katetta puheille, Forsell naurahtaa.

-Omista odotuksistani alkukauden minimi on saavutettu ja parannettavaa toki on. Mun on alettava tekemään enemmän maaleja, ja sitä kautta lisäämään joukkueen voittoja. Sitähän varten olen joukkueessa, että teen hommia hyökkäyspäässä.

Forsellilla on täysi usko Interin mahdollisuuksiin nousta Veikkausliigan sarjataulukon kärkipäähän.

-Me ollaan näytetty selkeästi se, että tässä sarjassa ei ole joukkueita keille ei pärjätä. Esimerkiksi KuPS näyttää sen pelistä toiseen, meillä on ollut ollut enemmän ailahtelua, ja se pitää saada tasaiseksi. Sitä kautta päästään taistelemaan korkeemmista paikoista ja jopa kärkeen. Meillä on paljon potentiaalia ja meidän pitää uskoa siihen pelistä toiseen, ei vaan silloin tällöin. Mä uskon meidän mahdollisuuksiin ihan täysin. Aina ennalta kovempia joukkueita vastaan ollaan pärjätty KuPS -ottelusta lähtien.

 

Veikkausliigan toukokuun joukkue (3-4-3):

Johannes Kreidl (KuPS)
Diogo Tomas (KuPS) – Aldayr Hernandez (FC Honka) – Jukka Raitala (HJK)
Tyler Reid (VPS) – Otso Liimatta (AC Oulu) – Kevin Jansen (FC Honka) – Murilo (HJK)
Daniel Håkans (SJK) – Tim Väyrynen (KuPS) – Petteri Forsell (FC Inter) 

Kuukauden pelaajaksi valittiin Tim Väyrynen (KuPS) ja kuukauden valmentajaksi Ricardo Duarte (AC Oulu).

 

Petteri Forsellin pelaamisen Interissä tällä kaudella mahdollistavat:

Asianajotoimisto Thureson Oy
Insinööritoimisto Levia Oy
V-S Asfaltti Tiimi Oy