24.3.2018

Pentti Ståhlman on poissa

Interin ikinuori pallopoika Pentti Ståhlman on poissa. Hän nukkui pois vaikean sairauden murtamana perjantain ja lauantaina välisenä yönä.

Kaikkien rakastama Pentti oli vielä tammikuussa päivittäin mukana Interin ja Veritas Stadionin toiminnassa, mutta joutui antamaan lopulta periksi vakavalle sairaudelle.

Ståhlman oli vuosia Interin harjoitusten ikinuori pallopoika, joka oli pukukopilla ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä muiden lähdettyä. Hänet palkittiin kaudella 2014 Veikkausliigan Respect-palkinnolla, jonka hän lahjoitti Suomen Punaisen Ristin vastaanottokeskukselle.

Ensimmäisen kerran jalkapallotoiminnassa Ståhlman oli mukana 9-vuotiaana, jolloin joukkueena oli TuTo. Jo 1950-luvulla hän oli myös TuTon huoltajan tehtävissä ja siirtyi Interin mukaan 1990-luvun alussa, kun Inter sai TuTon sarjapaikan.

Pentin erityinen silmäterä oli Veritas Stadionin nurmikenttä, jota hän oli pitämässä kunnossa yhdessä kaupungin työntekijöiden kanssa ympäri vuoden. Myös stadionin tiloista huolehtiminen oli hänelle tärkeää.

FC Inter jää kaipaamaan arvostettua ihmistä ja lähimmäistä, sekä ottaa osaa Pentin lähiomaisten suureen suruun vaikealla hetkellä.