4.5.2018

Penninkangas: Nyt täytyy tehdä hommia enemmän yhdessä

Inter hävisi torstaina Veritas Stadionilla pelatun Veikkausliigaottelun niukasti Ilvekselle 0-1(0-1). Vierasvoiton tamperelaisille taannut osuma syntyi pelin 43. minuutilla Lauri Ala-Myllymäen tarkan sijoituksen seurauksena.

Inter-toppari Teemu Penninkangas ihmetteli pelin jälkeen IS TV:n haastattelussa, miten kauden ensimmäinen kotivoitto karttaa joukkuetta.

– Tuntuu käsittämättömältä, että voimme hävitä näitä pelejä. Ei meille mielestäni ollut ottelussa mitään hätää missään vaiheessa. Silti jäimme tyhjin käsin ottelusta, harmitteli Penninkangas.

Puolustuksen keskustassa vahvasti torstaina luutinut Penninkangas oli sitä mieltä, että Interillä oli tasaisessa ottelussa tarpeeksi paikkoja kääntää ottelu voitoksi.

– Saimme luotua paikkoja myös tänään. Mielestäni niistä olisi pitänyt pystyä pari maalia tekemään tänään. Nyt on kuitenkin sellainen vaihe päällä, ettei tuurikaan ole myötä, totesi Penninkangas.

Kurssin kääntämiseksi voitokkaaseen suuntaan ”Penni” vaatii joukkuetta tekemään töitä enemmän yhdessä.

– Kyllä se jossain vaiheessa varmaan kääntyy myös meille. Meidän pitää nyt jaksaa tehdä töitä joukkueena ja enemmän yhdessä, kiteytti Penninkangas.