Peliviikonloppu Interin A- ja B-junnuilla

P17 SM-karsinnassa Inter isännöi PPJ:tä. (Kuva: Pia Kankare)

P20 SM- karsinta: HJS – Inter A, lopputulos 5–0

-Ensimmäinen puoliaika onnistuttiin sovituissa asioissa ja tauolle lähdettiin 0–0 tilanteessa. Kopissa tauolla uskottiin omaan tekemiseen ja lähdettiin tekemään hyvää tulosta koko joukkueen sitoutumisella, painottaen joukkueena puolustamisen asioita, arvioi päävalmentaja Jari Lähde.

-Toinen puoliaika alkoi kuitenkin synkissä merkeissä vastustajan tehtyä nopeat maalit. Ensimmäinen pehmoisesta rankkarista ja toinen keskityksen purkamisen jälkitilanteesta kaukolaukauksella. Tämän myötä takaa-ajajana panostettiin tietysti hyökkäämiseen, mikä avasi suoraviivaiselle vastustajalle enemmän tilaa hyökkäämiselle ja omissa kolisi, kommentoi Lähde.

-Lähde toteaa, että tuloksesta huolimatta keskikentällä pallonriistoihin pystyneen Ricardo “Riki” Gilerin sekä Akseli Antilan esitykset lämmittivät koutsia. Lisäksi saimme muutamalle pelaajalle taas lisää kokemusta näistä peleistä sekä kolmelle pelaajalle ensiminuutit. Sarjassa jokainen ottelu toisensa jälkeen vaatii meiltä täydellisen suorituksen, jos halutaan pisteitä. Parempi voitti ja tänään ei riittänyt tekeminen kuin yhden puoliajan. Nyt kohti seuraavaa kotiottelua, GrIFK vastaan.

P17 SM- karsinta: FC Inter – PPJ, lopputulos 0–2

Päävalmentaja Jami Wallenius kommentoi seuraavasti:

-Pelistä ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa, vaikka pelaajat ovat antaneet kaikkensa. Tällä hetkellä se ei riitä, olemme ajautuneet tilanteeseen, jossa joukkuetta on koetellut sekä korona- että flunssakierre. Tähän otteluun saimme koottua juuri kymmenen kenttäpelaajaa ja varamaalivahdin, joka pelasi myös kenttäpelaajana.

-Nyt pidämme viiden päivän pakollisen vapaan, jonka aikana toivomme saavamme joukkueen jälleen terveeksi ja aloitamme valmistautumisen kohti seuraavaa ottelua, toteaa Wallenius.

P20 SM karsinta: 26.3.2022 FC Inter – GrIFK, Turku Energia Areena klo 14.15

P17 SM- karsinta: 2.4.2022 FC Inter – FC Lahti, Turku Energia Areena klo 14.15