31.3.2022

Pääsyliput ja bussikuljetukset Valkeakoskelle myynnissä nyt

FC Inter – AC Oulu pelataan 9.4.2022 Valkeakoskella

 

Valitettavasti Turun kaupunki ei ole antanut FC Interille lupaa pelata kauden ensimmäistä kotiottelua Veritas Stadionilla. Veikkausliigan käytännön mukaisesti joudumme turvautumaan varakenttään ja tästä syystä kohtaamme AC Oulun Tehtaan kentällä Valkeakoskella la 9.4. klo 15.00.

 

Tehdään myös Tehtaan kentästä kotikenttä

Vaihtuneesta pelipaikasta huolimatta haluamme tuoda kotiottelun tunnelmaa myös Valkeakoskelle ja toivomme näkevämme kannattajamme Tehtaan kentän katsomossa. Kausikortit käyvät myös Valkeakoskella pelattavaan kotiotteluun sellaisenaan.

Valkeakoskelle kulkemista helpottaakseen FC Inter on järjestänyt bussikuljetuksen Veritas Stadionilta edulliseen 10 euron hintaan. Lippu klo 12.15 lähtevälle bussimatkalle on mahdollista ostaa keskiviikkoon 6.4. asti osoitteesta www.lyyti.in/valkeakoskelle.

Tarjoamme otteluun tavallista edullisemman pääsyliput, jotka ovat ostettavissa Tiketin kanavista, esim. osoitteesta www.tiketti.fi/fcinter.

 

Jos Valkeakoskelle otteluun kulkeminen on mahdotonta, ottelun Ruutu+-lähetystä voi seurata myös Veritas Stadionin pubista. Tarjolla juotavia alennetuin hinnoin.

 

Mikä Tehtaan kenttä?

Valkeakosken Tehtaan kenttä sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski. Interin kotiottelussa auki on vain ns. Kivikatsomo ja sisäänkäynti sinne tapahtuu Tehtaankadun puoleiselta sisäänkäynniltä. Paikat Kivikatsomossa ovat numeroimattomia.

Omalla autolla tuleville lähimmät pysäköintipaikat ovat Tehtaankadulla sisäänkäynnin läheisyydessä.