5.5.2019

P20 YKKÖNEN: Interille vaivaton voitto

(Kuva: Nina Forsten-Lindman)

Inter otti kaivatun voiton A-nuorten ykkösessä lauantaisessa kotiottelussa Nummelan Palloseuraa vastaan.

Ottelussa Inter sommitteli kentälle hyvin nuoren joukkueen, valtaosa pelaajista oli iältään B-junioreita. Nummela puolestaan sai kokoon vain kymmenen pelaajaa, eli vieraat pelasivat ottelun läpi miesvajauksella. Peli oli täysin Interin hallinnassa ja peli pyörikin suurimman osan ajasta Interin hyökkäysalueella.

Ottelu päättyi lukemiin 5-0, taukotuloksen ollessa 1-0. Huomion arvoista on, että Interin kolme viimeistä osumaa syntyi aikavälillä 72.-79. peliminuutti. Interin maaleista Rasmus Jokinen teki kaksi ensimmäistä. Maalin mieheen viimeistelivät Jasper Lähde, Vilhelmi Syrjälä sekä Abdoullah Yousfi.

VALMENTAJA JANI MÄENPÄÄN KOMMENTIT:

– Ottelu oli täysin meidän hallinnassamme ja peli pyöri varmastikin 95% ajasta meidän hyökkäyspäässä. Maalipaikkoja saimme aikaan paljon. Voittoon ja pisteisiin olen tyytyväinen, mutta siitä huolimatta näin valmentajan silmin pelasimme aika huonon pelin. Tällä tarkoitan sitä, että pelissämme on samat ongelmat kuin aikaisemminkin. Lyhyesti sanottuna ylhäältä prässääviä joukkueita vastaan pystymme pelaamaan hyvin, mutta tällaisia matalan blokin joukkueita vastaan meillä on vaikeuksia. Emme malta pelata sovitusti, vaan teemme hätäisiä ja vääriä ratkaisuja. Tämä saattaa johtua osittain asioista mitä olemme harjoittelussa painottaneet. Erityismaininnan haluan joukkueestamme antaa Rasmus Jokiselle. Hän pelasi keskikentän pohjalla hyvin ja näkyvästi, tehden mm. kaksi ensimmäistä maaliamme.