P20 Ykkönen: Inter tasasi pisteet ÅIFK:n kanssa

Interin reservijoukkue jatkoi maanantaina pelejään P20 ikäluokan ykkösessä vieraspelissä ÅIFK:ta vastaan. Yläkentällä pelattu ottelu päättyi tasatulokseen 1-1, Interin johdettua tauolla 1-0.

Viime kierroksen perusteella Interiltä uskallettiin odottaa pirteitä otteita, mutta maanantain peli oli tasoltaan heikko ja pisteeseen on tyytyminen.  Ensimmäisellä puoliajalla Inter hallitsi kenttätapahtumia näennäisesti. Hitaissa hyökkäyksissä joukkue näytti keskikentällä että palloa osataan siirrellä ja hommassa on ajatusta, mutta peli oli tosi hidasta eikä hyökkäyspäässä pallo totellut ketään. Lopulta 27 minuutin kohdalla Rasmus Jokinen kuitenkin sai aikaan riemun kiljahduksen itsessään ja joukkuekavereissaan tempaisemalla paristakymmenestä metristä pallon oikeaan yläkulmaan, 1-0. Maali oli komea.

Toisella puoliajalla Interin peli näytti sekavalta. Hyökkäysyrityksissä pallon kanssa ajauduttiin umpikujaan ja pallon kanssa lähinnä kompuroitiin. ÅIFK sai peliä painettua yhä enemmän Interin puolustuspäähän ja 73. minuutilla Axel Ahlskog tasoitti laukauksellaan 1-1. Maalin jälkeen Inter heräsi ja nopeutti peliään, mutta ennen täyttä peliaikaa aikaan saatiin vain muutama puolittainen paikka. Lopputulos 1-1.

VALMENTAJA JANI MÄENPÄÄ KOMMENTOI:

– Kokonaisuudessaan tämä oli meiltä vaisu esitys. Joukkuepalaverissa puhuimme, että meidän on pidettävä yllä tietty pelinopeus, mutta se jäi puuttumaan. Keskikentällä palloa kuskailtiin ja yritettiin itse väkisin, syöttöpeli unohtui tyystin. Koko hyökkäyspää ei toiminut. Joukkueen nuorimmat yrittivät kantaa vastuuta, kokeneemmilta tarvitaan enemmän vastuunkantoa. Suurin syy tämän päiväiseen vaisuuteemme oli mielestäni pelinopeuden puuttuminen, Jani Mäenpää tiivisti tunteensa.

Inter pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina 20.5. kello 18.15 vastustajanaan TPV. Pelipaikkana on Kupittaa 6.