P20 SM: Tasapelillä puolimatkan krouviin

Ottelu alkoi Interin kannalta harmittavalla tavalla. Reilussa kymmenessä minuutissa Wille Öhmania varoitettiin kahdesti ja Inter joutui pelaamaan lopun ajan yhden pelaajan alivoimalla. Interin peli toimi silti ihan hyvin fyysisesti ja agressiivisesti pelannutta kotijoukkuetta vastaan. Valmentaja David Moore olikin hyvin tyytyväinen joukkueensa asenteeseen ja peliesitykseen. Interin ote piti hyvin koko avausjakson kunnes nuori maalivahti Milo Kallio joutui antautumaan lisäajalla juuri ennen taukovihellystä. Tauolle mentiin Espoon 1-0 johdossa.

– Tauolla teimme pieniä uudelleen järjestelyjä peliimme ja toinen puoliaika alkoi osaltamme todella hyvin. Siirryimme nopeasti ansaittuun 2-1 johtoon, David Moore sanaili.

Interin tasoituksen teki Ansu Sherrif otettuaan komeasti haltuunsa oikealta tulleen keskityksen ja laukoen pallon hallitusti verkkoon ottelun 52. minuutilla. Kolme minuuttia myöhemmin Inter teki 2-1 johto-osuman. Oliver Kangaslahti vapautettiin hyvällä läpisyötöllä ja Oliver laukoi kovan matalan laukauksen joka painui maalivahdin alitse verkkoon. Kymmenen minuuttia johtomaalin jälkeen Espoo tasoitti loppulukemiksi 2-2.

– Johtomaalimme jälkeen loimme useamman maalipaikan mutta lisäosumia emme onnistuneet tekemään. Kokonaisuutena esityksemme tänään oli kuitenkin erittäin hyvä ja olen hyvin tyytyväinen tekemiseemme, David Moore kiitteli joukkuettaan.

P20 SM-sarja siirtyy nyt viiden viikon kesätauolle. Interin osalta ottelut jatkuvat 5.8. kun HJK tulee vastustajaksi kotoiselle Kupittaalle.