18.9.2020

P20 SM: Sunnuntaina luvassa A-junioreiden Turun derby

FC Interin A-juniorit kohtaavat sunnuntaina paikallisottelussa naapuriseura Turun Palloseuran. P20 SM-sarjassa oteltava Turun derby käynnistyy Yläkentällä kello 15.00.

P20 SM-sarja alkaa vetelemään viimeisiään ja Interillä on enää kolme sarjaottelua jäljellä. Panokset loppukauden osalta ovat edelleen erittäin kovat, sillä sarjan häntäpäässä taistelu paikoista SM-karsintoihin käy kuumana.

Inter on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, 11. sijalla. Interin synkkä kausi SM-sarjassa sai kuitenkin hieman valoa viime viikonloppuna, kun joukkue kaatoi upeasti sarjakärki Atlantis FC:n maalein 3-2. Tänä viikonloppuna Interin täytyy venyä jälleen parhaimpaansa, jotta tärkeät pisteet saadaan vietyä vastustajalta.

Tilanne sarjataulukossa on kutkuttava ja piste-erot ovat pieniä. TPS on sarjassa kolme sijaa Interiä ylempänä, mutta pisteitä viikonlopun vastustajalla on vain kaksi enemmän. Koska Interillä on vielä kolme ottelua jäljellä ja joukkue janoaa nousua kymmenen parhaan joukkoon, tarvitsee viimeisistä otteluista pystyä raapimaan pisteitä. Jäljellä olevat kamppailut ovat kaikki Interille erittäin tärkeitä, ja jäljellä olevista vastustajista kaikki kuuluvat sarjan alempaan keskikastiin.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella SM-karsinnoissa, jolloin TPS oli niukasti parempi numeroin 2-1. Viime otteluissaan TPS on päässyt vahvaan vireeseen ja seuran edellisestä kolmesta ottelusta tuloksena on kolme voittoa.

-Derbyt ovat aina derbyjä ja niissä aina sattuu ja tapahtuu. Meidän pitää onnistua samalla tavalla kuin Atlantis-ottelussa ja saada pidettyä virheet minimissä. Yhdeksän pistettä on meille vielä jaossa, ja viimeisestä kolmesta pelistä on tärkeä saada riittävästi pisteitä, ennakoi A-junioreiden vastuuvalmentaja Niko Valikainen tulevaa paikallisottelua.

Tärkeä paikallisottelu pelataan sunnuntaina Yläkentällä kello 15.00 alkaen. Tervetuloa paikanpäälle kannustamaan Inter voittoon!


FC Inter – TPS su 20.9. klo 15.00 | Yläkenttä