P20 SM-karsinta: SM-sarjapaikka jäi haaveeksi

Inter lähti päättäväisenä otteluun HJK:ta vastaan, vakaana aikomuksena oli varmistaa paikka kauden SM-sarjaan. Joukkue oli vahvistunut aikaisempaan nähden jonkin verran mutta toisaalta kokoonpanosta puuttui mm. maalitykki Emil Peltonen. Myös HJK oli vahvistanut rivejään

Inter pelasi tärkeässä paikassa hyvin, peli oli kauden tähän mennessä parasta. Joukkue onnstui luomaan useita paikkoja. Joukkoon mahtui niin läpiajoja kuin tolppalaukauksiakin. Maalinteon ottelussa aloitti Inter kun Oliver Kangaslahti vei Interin lupauksia antavasti 1-0 johtoon jo ottelun neljännellä minuutilla. Lisäosumia Inter ei onnistunut ottelun hallinnasta huolimatta tekemään.

HJK sen sijaan hiipi rinnalle lukemiin 1-1 kun reilu vartti oli pelattu. Lopulta Isännät vielä punnersivat ohi ja 2-1 voittoon toisella jaksolla. HJK:n maalit syntyivät nopeista vastahyökkäyksistä. HJK perustikin pelinsä vastahyökkäyksiin Interin muuten kontrolloidessa peliä.

VALMENTAJA KOMMENTOI: -Olisimme ansainneet voiton, taisimme pelata tähän mennessä parasta peliämme, Erol Ates huudahti ja jatkoi. -Lyhyesti kertoen voisi sanoa että olimme boksien välissä loistavia, loimme paljon paikkoja mutta päätöksissä olimme tehottomia. Vastustaja ei monta paikkaa saanut mutta käytti hyvin meidän hetkellisen epätasapainon pallon menetysten jälkeen ja kontrasi kaksi maalia. Muuten peli oli hyvin meidän kontrollissa.

-Arki jatkuu. Ykköstä pelaamme P20-sarjassa ja kolmosessa pelit ovat kohta alkamassa Erol Ates suuntasi katseensa tulevaan.