16.2.2019

P20 SM-karsinta: Pikkuderby sunnuntaina

Interin vastustaja TPS on aloittanut A-nuorten SM-karsinnat vakuuttavasti. Neljästä pelaamastaan ottelusta joukkue on napsinut yhtä monta voittoa, maalieron ollessa 12-2. Interin alku on puolestaan ollut hieman kaksijakoinen. Kahdesta tasaisesta vieraspelistä kotiintuomisina on ollut kaksi harmittavaa niukkaa tappiota. Kaksi kotikentällä pelattua ottelua on päättynyt Interin suurinumeroisiin voittoihin, kirsikkana kakun päällä keskiviikkona otettu 18-0 murskavoitto. Neljässä pelissä maalieroksi on muodostunut 24-3. Sunnuntain vastustaja TPS on oiva vastustaja mittaamaan Interin nykyhetken tason, joukkue johtaa B-lohkoa, kun Interin tämänhetkinen sijoitus, seitsemäs, ei oikeuta paikkaan SM-sarjassa.

Valmentaja Erol Ates ei ole tilanteessa huolissaan. Hän kertoi, että sarjassa näyttää olevan seitsemän joukkuetta, jotka ratkaisevat SM-sarjan neljä suoraa paikkaa sekä jatkokarsinnan kaksi paikkaa. Interin peli menee koko ajan parempaan, pelejä on vielä monta jäljellä ja joukkueitten tulokset tulevat menemään ristiin. – Sunnuntain otteluun tulemme saamaan hyvän kokoonpanon ja lähdemme pelaamaan omaa peliämme, omalla pelisysteemillämme. Meillä on selkeä tavoite joukkueena, jokainen pelaaja tietää sen tavoitteen ja sen me yritämme saavuttaa Erol Ates lupaili.

Inter – TPS Kupittaa 5, sunnuntaina kello 13.15. Ottelussa toimii puffetti, jossa tarjolla perinteiset juomat ja purtavat.