9.2.2019

P20 SM-karsinta: Interille harmittava lisäajan tappio

Ottelu pelattiin sateisella ja liukkaalla Matinkylän tekonurmella. Liekö liukkaus aiheuttanut Interin vaikeudet ottelun alussa, kun sinimusta katras ei tahtonut päästä peliin mukaan. Ensimmäisen viisitoistaminuuttisen aikana Interin peli oli hankalaa ja joukkue teki runsaasti virheitä. Hyvin pelannut kotijoukkue sai parhaat maalipaikkansa näistä virheistä. Hiljakseen ottelun edetessä Interin peli alkoi rullata yhä paremmin ja ottelu kääntyi sinimustaksi hallinnaksi. Muutama hyvä maalipaikka avautui mutta viimeistelyssä tarkkuus puuttui.

Toisella jaksolla Interin peli rullasi yhä paremmin ja Inter oli kentällä parempi. Paikkoja luotiin eikä Interin johto-osuma olisi missään nimessä ollut vääryys. Peli toimi kunnes ottelua oli viimeinen vartti jäljellä. Siinä vaiheessa kävi kuten kotiavauksessa, Interin joukkuepeli hajosi ja muuttui kurittomaksi. Kaikki halusi tehdä maalin ja ratkaista ottelun. Lopulta Interille jäi pelkkä luu kouraan. FC Espoon hyökätessä pallo ajautui vaihtopelaaja Leevi Kullaan jalkoihin rankkarialueen ulkopuolella. Kullaan maanuoliainen liukkaalla pinnalla painui Intermaalin alakulmaan. Tällöin pelikello kävi toista lisäaikaminuuttiaan.

VALMENTAJAN YHTEENVETO: Ottelun alku oli vaikea. Tekemiseen ei saatu varmuutta ja vaikutti siltä kuin pelaaminen olisi ollut hieman pelokasta. Varsinkin pelin avaamisvaiheessa tehtiin paljon helppoja virheitä. Ensimmäisen vartin jälkeen peli kääntyi Interille ja toinen jakso oli parempi. Peliä vietiin hyvin vaikka vastustaja pystyi ottamaan vaihdosta tuoreita pelaajia kentälle pitämään tempoa yllä. Pelin loppuvaiheessa Interin pelistä katosi järki ja peli hajosi. Vastustaja oli hyvä mutta pääsi ratkaisemaan ottelun ikävällä tavalla.

– Tulos on pettymys, olisimme ansainneet enemmän. Pelaajien taisteluasenteelle annan ison kiitoksen. Harjoittelemme hyvin ja pojat ymmärtävät peliajatustamme yhä enemmän. Parannamme peliämme koko ajan, Erol Ates pääti.