P20 SM-karsinta: Inter kaatoi RiPS:n selkein lukemin

P20 SM-karsinnan kotiavauksessa FC Inter kohtasi Javenture-Areenalla Riihimäen Palloseuran. Ottelu oli jo aikaisemmin päätetty siirtää tuuliselta Kupittaalta hieman seesteisempään ympäristöön, mutta silti vieraat joutuivat Inter-puhurin riepottelemiksi.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla RiPS onnistui vielä joten kuten vastustelemaan isäntien vyörytyksiä. Emil Peltosen vietyä Interin 1-0 johtoon alkoi vieraiden usko pisteiden saamiseen huveta. Ottelun varsinainen kuolinisku nähtiin avausjakson lopulla kun riihimäkisten maalivahti imaisi helpon näköisesti Jaakko Liukkosen matalan laukauksen selkänsä taakse.

Toisen jakson alussa Inter lisäsi löylyä vieraiden ilmiselvästi väsyessä juoksukilpailussa. Vajaa kymppi oli pelattu kun Inter iski minuutin sisään kahdesti. Endrit Ahmeti ja Emil Peltonen toimivatviimeistelijöinä. Tilanteen ollessa 4-0 Inter jatkoi iloista hyökkäämistään. Vastustajan puolustuksella oli vaikea pysyä ylipäätään kasassa saatika kyydissä mukana ja usein vastustajan puolustuspää näytti pujotteluradalta. Ikävä kyllä myös Interin peli muuttui kurittomaksi, kaikkien halutessa osallistua pujottelukisaan toiveenaan saada nimensä maalintekijäluetteloon. Lopulta Inter onnistui lisäämään maalisaldoaan kahdella osumalla kun Mohammed Al Bermanei ja hattutempun edestä tehoillut Emil Peltonen viimeistelivät voittolukemat 6-0.

VALMENTAJAN KOMMENTIT:

Ottelun päätyttyä valmentaja Erol Ates oli kaksijakoisella tuulella. Voitto ja loppulukemat tyydyttivät häntä, mutta pelillinen anti ei ollut sitä mitä joukkueelta odotettiin.

-Ensimmäisellä puoliajalla kaikki ei pelannut kuten oli sovittu, tästä juttelimme tauolla. Toisella puoliajalla halusimme antaa suurempaa roolia niille pelaajille jotka ovat ymmärtäneet pelitapamme ja toimivat sen mukaan. Selvässä johtoasemassa lopulta pelimme hajosi kun kaikki halusivat päästä tekemään maalin.

Meillä on paljon uusia pelaajia eikä kaikki ole vielä valmista, mutta jatkamme harjoittelua saadaksemme kaikki toimimaan pelitapamme mukaan.