16.3.2019

P20 SM-karsinta: Inter hävisi Seinäjoella

Interin pelaajat olivat hyvin tietoisia ottelun ennakkoasetelmista. Liekö lopputuloksen tärkeys syynä siihen ettei kentällä nähty edellisistä peleistä tuttua rohkeaa Interiä. Peli vaikutti ajoittain pelokkaalta ja siltä että keskittyminen oli jossain muualla kuin itse pelissä. Inter onnistui joka tapauksessa siirtymään 0-1 johtoon, kun karsintasarjan maalipruutta, Emil Peltonen, tälläsi 16. maalinsa sarjassa. Maalin syntyhetkellä avauspuolikasta oli jäljellä neljä minuuttia. Maali ei vapauttanut Interin peliä vaan päin vastoin jakson viimeiset minuutit olivat paniikin omaisia. Lisäajalla SJK tasoitti Interin hermoilun seurauksena.

Toisella jaksolla Interin peli ei ratkaisevasti avautunut. Otteista puuttui tarvittava rohkeus, varmuus ja keskittyneisyys. Peli oli suhteellisen tasaista, pistejako ei olisi ollut vääryys, mutta lopulta ottelu ratkesi sinimustiin virheisiin. Seinäjokisten 2-1 johtomaali merkittiin Interin omaksi maaliksi ja loppulukemat 3-1 SJK teki loppuminuuteilla, Inter-pelaajien ajatusten ollessa jo muualla.

Lopputulos tarkoittaa sitä, että Inter sijoittuu B-lohkossa kuudenneksi. Inter pelaa jatkokarsintapelinsä ensi viikonloppuna A-lohkon vitosen, HJK:n, vieraana.

VALMENTAJAN KOMMENTIT: -Tänään meidän pelissä ei näkynyt sellaista rohkeutta kuin aikaisemmissa peleissä. Sen sijaan tietyissä kohdissa olimme hirveässä paniikissa. Me vähän niin kuin katosimme pelistä ja vastustaja iski meidän virheistä, Erol Ates harmitteli. Samaan hengenvetoon Ates jatkoi: -Ensi viikonloppuna jatkokarsinta pelataan vieraissa. Otteluun lähdemme mahdollisimman vahvoina ja yritämme pitää ajatuksemme kasassa koko ottelun ajan. Olemme harjoitelleet hyvin, sen suhteen ei ole murheita.