18.5.2018

P20 SM: Inter – TPS lauantaina

Lauantaina on Kupittaalla tarjolla nuorten jalkapalloviihdettä kun Inter ja TPS ottavat mittaa toisistaan 20-vuotiaiden derbyottelussa. Joukkueet olivat vastakkain SM-karsintasarjassa helmikuun alussa. Tuon ottelun Inter voitti numeroin 2-1 kun maalinteossa onnistuivat Elias Mastokangas sekä Ansu Sherrif.

Joukkueiden alku SM-sarjassa on ollut hieman erilainen. Inter on jyrännyt tasaisen vahvasti neljässä ensimmäisessä ottelussa. Saldona kolme voittoa ja viime hetken tasapeli kivikovaa PK-35:ttä vastaan. Inter on sarjataulukon piikkipaikalla 12 pisteellä, maalieron ollessa 10-3. Viime viikonlopun kierroksella Inter kävi Seinäjoella murskaamassa isäntäjoukkue SJK:n 5-0. Interin otteet Seinäjoen ottelussa olivat valmentaja John Allenin mukaan loistavat.

TPS on puolestaan avannut SM-sarjan kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. TPS on hävinnyt molemmat vieraspelinsä ja voittanut kotikentällä. TPS:n sarjasijoitus on kahdeksas, koossa on kuusi pistettä ja maaliero on täysin sama kuin Interillä, 10-3. Edellisellä kierroksella TPS otti kotikentällä vakuuttavan 8-0 voiton FC Espoota vastaan.

Molemmat joukkueet vaikuttaisivat olevan hyvässä iskussa, niinpä lauantaina lienee luvassa kovatasoinen ottelu. Ottelussa Interillä on mahdollisuus venyttää tappiottomien pelien putkeansa, toisaalta TPS:llä on mahdollisuus katkaista tappiollisten vieraspeliensä sarja. Tämä selviää paikan päällä kello 14.40 alkaen.

Ottelussa yleisölle on tarjolla kahvipuffetti.