P20-SM: Inter palasi voittojen tielle

Valmentaja David Mooren mukaan Interin peli PK-35:ttä vastaan oli todella hyvä. Ensimmäisellä puoliajalla Inter kontrolloi peliä haluamallaan tavalla. PK:lle ei annettu aikaa eikä paikkoja uhkaaviin tilanteisiin, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Inter piti joukkueen tiiviinä eikä vantaalaisisännät löytäneet eväitä Interin linjojen murtamiseen. 1-0 johtomaalin Inter onnistui saamaan 20 minuutin kohdalla PK:n pelaajien avustuksella. Maali kirjattiin tilastoihin omana maalina.

David Moore kertoi, että toiselle jaksolle kentälle asteli tappioasemasta sisuuntunut kotijoukkue, joka oli päättänyt antaa vierailleen kunnolla painetta. Inter sai olla pitkät tovit vastaanottavana osapuolena PK:n hyökätessä vahvasti, pitkiä syöttöjä käyttäen.

Moore ylisti Interin pelaajien kovaa asennetta ja hyvää puolustamista PK:n painostaessa. Vastahyökkäyksiin lähdettiin terävästi. Nopeasta vastahyökkäyksestä Inter löi sinetin ottelulle pelikellon tikittäessä toista lisäaikaminuuttiaan. Voittomaalin 2-0 viimeisteli vaihdosta peliin tullut Hannu Kuusisto.

Ensi sunnuntaina Inter pelaa SJK:ta vastaan Kupittaa 6:lla kello 16.15 alkaen.