16.9.2018

P20 SM: Inter hävisi sarjakärjelle

Inter lähti vieraspeliinsä tavanomaisesta poikkeavalla kokoonpanolla. Matkassa oli pieni ryhmä ja monta nuorta pelaajaa. Maalia vartioi vasta C-juniori-ikäinen Otto Viitakangas.

Vastassa oli sarjaa johtava ja kohti Suomen mestaruutta marssiva isokokoinen, tulivoimainen joukkue. FC Lahti Akatemia on tähän mennessä tehnyt SM-sarjassa pelaamassaan 16 ottelussa kokonaista 60 maalia. Maalintekijätilaston neljän parhaan joukossa on kolme lahtelaispelaajaa. Heistä ylivoimainen ykkönen Irfan Sadik kunnostautui kahdella lisäosumalla Interiä vastaan.

– Meilllä oli pelissä hieman ”uuden näköinen” joukkue. Lähdimme pelaamaan omaa peliämme, oman systeemimme mukaan. Pelaajamme noudattivat systeemiä, saimme luotua tilanteita, mutta FC Lahti Akatemia oli yksinkertaisesti vahvempi ja parempi joukkue. Olosuhteisiin nähden pelasimme mielestäni hyvän ottelun, valmentaja David Moore kommentoi.

Inter jatkaa SM-sarjaa kahdella kovalla pelillä, ensi viikonloppuna Tampereella on vastassa sarjakakkonen Ilves ja päätöskierroksella kotikentällä sarjanelonen FC Espoo.