P20 SM: Inter avasi makealla voitolla

HJK ja Inter avasivat tämän kauden P20 SM-sarjan lauantaina Talin hallissa kello 12. Inter aloitti ottelun vahvasti ja toimitti pallon heti alkuminuuteilla HJK:n verkkoon mutta avustava tuomari liputti tilanteen paitsioksi. Peliä käytiin 38 minuuttia kun Inter vihdoinkin onnistui toimittamaan pallon hyväksyttävästi maaliin ja maali oli komea. Joni Lehto sai pitkän avauksen laitaan ja syötti pallon maalin eteen missä, tällä kertaa hyökkäyksessä häärinyt, Oliver Kangaslahti siirsi pallon varmasti maaliin. Tauolle siirryttiin Interin maalin johdossa.

Toinen jakso käynnistyi Interin osalta hyvin. Jakso vanheni reilut viisi minuuttia kun Joni Lehto pohjusti Interin toisen osuman. Tällä kertaa hän lähetti tarkan vapaapotkukeskityksen jonka Frans Grönlund puski nätisti maaliin. Interin 2-0 johto kesti pitkään, mutta viimeisille vajaalle kymmenelle minuutille saatiin vielä jännitystä ja värinää HJK:n kavennettua lukemiksi 1-2. Lisää maaleja ei nähty ja näin Interin pistemetsästys sai onnistuneen alun.

Inter pelaa ensimmäisen kotiottelunsa ensi sunnuntaina 29.4. kello 15.15 Yläkentällä. Vastustajaksi saapuu Vaasasta VIFK.