21.8.2020

P20 SM: FC Inter – FC Honka lauantaina Kupittaalla

FC Interin A-juniorit kohtaavat P20 SM-sarjassa lauantaina FC Hongan. Inter lähtee otteluun jatkamaan vahvaa virettään kotikentällään. Peli startataan käyntiin Kupittaa 6:lla kello 16.15.

Inter ja Honka kohtasivat edellisen kerran P20 SM-karsinnoissa, jolloin Inter voitti kamppailun lukemin 4-2. Tuolloinen esitys oli Interin kauden vahvin ja samanlaisia otteita vaaditaan tälläkin kertaa, jotta täydet pisteet voi saada. Joukkueiden lähtötilanteet otteluun ovat melko erilaiset, ja luvassa on varmasti haastava ottelu, jossa pelaajat pääsevät mittaamaan tasoaan.

Honka on aloittanut SM-sarjan erittäin vahvasti, voittamalla neljä otteluaan viidestä. Sarjassa espoolaiset ovat tällä hetkellä kolmantena, ainoastaan kaksi pistettä kärjestä. Kovassa vireessä oleva espoolaisjoukkue on ollut vahva niin hyökkäys- kuin myös puolustuspäässä. Honka on nimittäin iskenyt SM-sarjan otteluissaan huimat 20 osumaa ja päästänyt vain neljä.

Interin SM-karsinnat ovat sujuneet hankalasti ja pisteitä viidestä taistosta on kertynyt ainoastaan viisi. Inter on kuitenkin kotiotteluissaan ollut hyvällä pelipäällä, eikä joukkue ole vielä kokenut ensimmäistäkään tappiotaka kotikentällään SM-sarjassa eikä -karsinnoissa. Koska pisteitä ei ensimmäisistä otteluista ole tullut montaa, kaipaa Inter kipeästi onnistumisia sekä pisteitä. Jokainen piste ja ottelu ovat tällä hetkellä A-nuorille hyvin tärkeitä. Joukkue tavoitteleekin jälleen paluuta voittokantaan ja kotitaian pitämistä.

-Viimeksi pelasimme Honkaa vastaan kauden parhaan pelimme, ja siihen meidän pitää pystyä jälleen. Honka on erittäin vahva joukkue, joka tykkää pitää palloa ja prässätä ylhäältä. Jotta voimme saada ottelusta pisteitä meidän täytyy päästä ottelussa parhaalle tasollemme, olla valmiina alusta saakka ja hyödyntää omat tilaisuudet, tiivistää A-nuorten vastuuvalmentaja Niko Valikainen tulevaa kamppailua.

Interin kummatkin B-juniorijoukkueet pelaavat sunnuntaina. P17 Ykkösen kärkisijaa hallussaan pitävä FC Interin B1-joukkue kohtaa vieraissa FC Honka/2:den. Sarjan keskikastissa oleva B2-joukkue kohtaa Kupittaa 2:lla Tampereen Pallo-Veikot.


A-juniorit:
FC Inter – FC Honka 22.8.2020 klo 16.15 | Kupittaa 6

B1-juniorit:
FC Honka/2 – FC Inter 23.8.2020 klo 16.15 | Tapiola 1

B2-juniorit:
FC Inter/2 – TPV 23.8.2020 klo 14.15 | Kupittaa 2

 

Artikkelikuva: Nina Forsten-Lindman