P20: Interin voittoputkelle jatkoa

Inter P20 kävi Salossa hoitamassa rästipelinsä varmaan tapaan. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin 2-5 (1-3). Ansu Sherrif oli jälleen tuhoisalla pelipäällä tehden ensimmäisellä jaksolla aidon hattutempun. Toisella puoliajalla Interin maalitiliä kaunistelivat Matias Simola ja Joni Lehto.

Voiton ansiosta Inter nousi sarjataulukossa kolmannelle tilalle (18p) ennen tulevan lauantain päätöskierrosta. Inter matkustaa Vantaalle sarjajohta PK-35:n vieraaksi (21p). Voittamalla ottelun Inter sijoittuu vähintään lohkon kakkoseksi, mahdollisuudet lohkovoittoon on olemassa. Mikäli Vantaalla tulee tappio, voi Inter pahimmassa tapauksessa pudota viidenneksi ja joutua jatkokarsintaotteluun.

Maalipörssissä, jota johtaa naapuriseuran Mauro Severino (16 maalia), Ansu Sherrif on toisena 14:llä osumallaan.