18.3.2018

P20: Interille helppo voitto

Heti alkuvihellyksestä Inter otti pelin ohjat haltuunsa. Hyvin pelannut Inter pyöritti nättiä nopeaa lyhytsyöttöpeliä ja piti vastustajan irti pallosta. Ottelusta muodostui hyvin yksipuolinen näytös, sillä NJS ei ottelussa päässyt uhkaamaan Interin maalia kertaakaan. Vieraat saivat hädin tuskin palloa pelattua Interin rangaistusalueen sisään.

Inter sai salama-alun maalintekoon. Ensimmäisellä minuutilla Yoonis Muse puhkaisi vieraiden puolustuslinjan pitkällä syötöllään ja Ansu Sherrif oli yksin läpi. Ansu malttoi ja sijoitti pallon tarkasti takakulmaan: 1-0. Inter jatkoi näytöstään ja NJS yritti harata vastaan. 13. peliminuutti ja Sakari Kurvinen eteni oikealta laidalta boksiin ja sijoitti matalan laukauksensa taka-alakulmaan: 2-0. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen nähtiin varsinainen pommi, Kupittaa vitosen ihme. Matias Simola pyssytti kaukolaukauksen oikeaan yläkulmaan, 3-0. Muutama minuutti myöhemmin Ansu Sherrif viimeisteli taukolukemat 4-0.

– Tämä taisi olla meidän neljäs perättäinen voittomme ja 6-0 lukemat, se on hyvä. Olen kertonut pojille että kuusi voittoa tarvitaan että SM-sarjapaikkaan on mahdollisuuksia, joten aikataulussa olemme. Tänään ensimmäisellä jaksolla pelasimme hyvää jalkapalloa, kentällä nähtiin paljon hienoja juttuja ja komeita maaleja, John Allen kertoi tyytyväisenä.

Toisella jaksolla ottelu jatkui Interin merkeissä mutta pelin taso ja vauhti laski ensimmäiseen verrattuna. Komeita hyökkäyssommitelmia nähtiin vieläkin mutta maalipaikoissa ei enää nähty samanlaista malttia ja kliinisyyttä kuin ensimmäisellä puoliajalla. Vaikutti hieman siltä kuin kotijoukkue olisi saanut mahansa täyteen makeaa. Ottelun loppupuolella Inter onnistui maalaamaan vielä kahdesti. 80. minuutilla Ansu Sherrif täydensi hattutemppunsa 5-0. Minuutti ennen täyttä aikaa Ali Yasin siirsi pallon lähietäisyydeltä maaliin 6-0.

– Toisen jakson pelaamiseen en ole kovinkaan tyytyväinen, poikien asenne ei ollut oikein kohdillaan ja pelin taso laski huomattavasti. Lopputulos 6-0, ja kolme pistettä on kuitenkin hyvä. Kolme viimeistä peliämme olemme pelanneet seitsemän päivän sisään ja keskiviikkona on vuorossa SalPa vieraskentällä. Se on peli, joka pitää voittaa, eikä se ole helppo, siksi teimme tänään paljon vaihtoja ja lepuutimme osaa pelaajista, John Allen selitti päivän tapahtumat.

Voittamalla SalPan keskiviikkona Inter taistelee karsintalohkon voitosta viimeisen kierroksen ottelussa vieraskentällä sarjajohtaja PK-35:ttä vastaan.

Videokooste ottelusta Youtubessa: