15.3.2018

P20: Inter vakuuttavaan voittoon Espoossa

Interin edustuksen Italian leirin takia valmennusvastuun keskiviikkoisessa ottelussa kantoi Jussi Nuorela. Interin saapuessa pelipaikalle saattoi joukkue pelätä hankalaa iltapuhdetta. Vastassa oli vähintäänkin haastavat olosuhteet, pelikenttä oli pieni, ennen kaikkea kapea ja kaiken kukkuraksi kenttä oli jäässä. Inter otti hyvin haasteen vastaan.

– Pojat osoittivat heti alusta rautaista asennetta peliin. Olimme selkeästi parempia, pojat pelasivat todella hyvin. Kysymys oli oikeastaan koska saamme ensimmäisen maalin aikaiseksi. Loimme useita paikkoja ja pelasimme todella maltillisesti, Jussi Nuorela kiitteli joukkuettaan.

Ottelun 34. minuutilla Sakari Kurvinen viimeisteli Interin 0-1 johto-osuman. Pari minuuttia ennen taukoa Ansu Sherrif latoi taukolukemiksi 0-2.

Ottelu ratkesi, Jussi Nuorelan mukaan, Interin 0-3 maaliin, joka syntyi Honka-vahdin avustuksella. Avaus epäonnistui ja kärkäs Ansu Sherrif tyylitteli pallon tyhjään maaliin. Ottelu jatkui Interin hallinnalla ja 70. minuutilla Kasperi Nevä lisäsi johdon 0-4 ja kuusi minuuttia myöhemmin Matias Lahti oli asialla viimeistellen 0-5. Honka sai lohdutusmaalinsa 1-5 kun peliaikaa oli kymmenisen minuuttia jäljellä.

– Joukkueen asenne oli rautaa läpi koko ottelun. Pelasimme todella hyvin, olimme selkeästi parempia. 90-minuuttiseen meille ei osunut yhtäkään heikkoa kohtaa, Jussi Nuorela jakoi kehuja pelaajilleen.