P20: Inter päätti kautensa tasapeliin

Niklas Rantanen 1-0. (Kuva: Nina Forstén-Lindman)

Inter päätti pitkän kautensa P20-sarjan ykkösessä paikallisvastustaja TPS2 vastaan. Intensiivinen ottelu päättyi lopulta 1-1 (1-0) tasapeliin.

Ottelu oli kunnon paikallispelin tapaan kiivas ja täynnä tapahtumia. Yritys oli kovaa, kontakteja paljon, varoituksia jaettiin kokonaista yhdeksän kappaletta ja loppuhetkillä myös punaista korttia vilautettiin, toisen varoituksen takia, Interin Rei Hodalle tilanteessa, jossa päätekijä jäi kumma kyllä täysin huomiotta.

Ennen loppuhetken kalabaliikkia kummallakin joukkueella oli ottelussa omat hetkensä. Inter vei ensimmäistä puoliaikaa mutta lahjoitti samalla vastustajalle paikkoja vastahyökkäyksiin menettämällä palloja omaa huolimattomuuttaan. Interin maalilla Linus Virkki oli tilanteissa hereillä ja piti maalinsa puhtaana.

Ottelun avausmaali nähtiin 38. minuutilla erikoistilanteesta. Rei Hoda antoi oikealta loistavan keskityksen ja puolustuksessa hyvin luutinut Niklas Rantanen hiipi vasemmalta tekopaikkaan puskien hallitusti pallon maaliin 1-0.

-Tämä oli harjoiteltu kuvio erikoistilanteessa, erinomainen onnistuminen, valmentaja Jani Mäenpää iloitsi.

Toisella jaksolla kapealla ryhmällä operoineella Interillä oli hetkittäin vaikeuksissa pysyä TPS:n vauhdissa. Vaihdossa oli vain kaksi pelaajaa, jotka pääsivivät mukaan tuomaan tuoreutta väsyvään Inter-miehistöön. Lopulta Inter joutui taipumaan 70 minuutin kohdalla TPS:n iskiessä tasoitusmaalin. Tasoituksen jälkeen Inter oli hetkisen vastaanottavana osapuolena kunnes loppuhetkillä saatiin aikaiseksi kunnon rynnäkkö vastustajan päätyyn.

-Ensimmäinen jakso oli hyvä, toinen oli vaikeampi kunnes loppua kohden taas paransimme. Kokonaisuutena kiivas matsi ja tasapeli lienee oikeutettu lopputulos, Jani Mäenpää mietiskeli.

-Limitillä olemme viime aikoina menneet. Pojille on saattanut tulla kaksi peliä viikossa ja tämän lisäksi olemme harjoitelleet viikko-ohjelman mukaisesti, joten rasitus on ollut kova. Hatunnosto pojille, huikeaa duunia, Jani Mäenpää kiitteli pelaajistoaan.