Ottelun alku oli varsin tasaista pelaamista mutta ensimmäisen puoliajan vanhetessa vieraat saivat yhä enemmän aikaiseksi hyökkäyspäässä. Espoolaiset olivat otteissaan isäntiään päättäväisempiä ja vahvempia, voittivat mies miestä vastaan tilanteet ja laittoivat pallon nopeasti liikkeelle hyökkäyssuuntaan. Nopeakinttuiset laidat olivat jatkuvasti pelattavissa ja Interin puolustus oli vaikeuksissa joutuen usein rikkomaan. Kahdesti vierailijoita rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti. Ensimmäisen rankkarin 0-0 tilanteessa Lauri Inkeroinen torjui komeasti. Toisen rankkarin ensimmäisen puoliajan lisäajalla vieraat laukoi karkeasti yli maalin. Tätä ennen FC Espoo oli siirtynyt 2-0 johtoon tehokkaan viisiminuuttisen aikana.

Toinen puoliaika ei tuonut peliin muutosta. FC Espoo hallitsi ottelua ollen kaikilla osa-alueilla isäntiään parempia. Pelinopeudessa ja joukkueen yhtenäisyydessä oli huomattava ero. Interin pelaajat eivät löytäneet toisiaan varsinkaan hyökkäyspuolikkaalla ja peli meni hidasteluksi siinä missä FC Espoon peli oli nopeaa ja palloa liikuteltiin pelaajalta toiselle tarkoilla syötöillä.

FC Espoo siirtyi 3-0 johtoon vartti ennen täyttä aikaa. Interin ainokainen syntyi kierteisellä laukauksella yläriman kautta Oliver Kangaslahden lapikkaasta, ottelun viimeisillä sekunneilla. Maalin jälkeen pallo vietiin keskiympyrään ja peli vihellettiin päättyneeksi.

FC Interin pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina Salossa SalPa:n vieraana.