23.6.2019

P17 SM: Inter kohtaa KuPS:n vielä ennen kesätaukoa

(Kuva: Pia Kankare)

Interin B SM -joukkueella on edessään vielä yksi ottelu ennen kesätaukoa. Joukkue kohtaa kotikentällä Kuopion Palloseuran tiistaina 25.6.

Edellinen P17 SM-sarjan ottelu päättyi HJK:n voittoon lukemin 2-0. Valmentaja Jussi Nuorelan mukaan HJK oli odotetun kova vastus.

– Meillä oli todella nimivahva joukkue vastassa. Pelasimme kuitenkin hyvin heitä vastaan ja ensimmäinen jakso oli tasainen. Toisella puolikkaalla jouduimme puolustamaan enemmän, mutta pystyimme kuitenkin pitämään HJK:n pois vaarallisilta paikoilta, summaa Nuorela.

– Ottelun ratkaisu jäi lopulta pienistä asioista kiinni. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen siihen, että pelasimme hyvin vaikka vastassa oli kova joukkue, lisää Nuorela.

Seuraavana joukkueella on edessä kotiottelu KuPS:ia vastaan tiistaina 25.6. Ottelu pelataan Impivaaran nurmella klo 15.15.

– Juhannustauko tuli hyvään väliin, sillä meillä oli sitä ennen raskas kolmen pelin viikko. Nyt on edessä kevätkierroksen viimeinen peli, josta lähdemme luottavaisin mielin hakemaan voittoa. Mikäli saamme tiistaina täydet pisteet, voimme olla tyytyväisiä tähän ensimmäiseen kierrokseen, päättää Nuorela.

Tiistain KuPS-ottelun jälkeen joukkueella on edessä reilun parin viikon kesäloma ja ottelut jatkuvat tauon jälkeen la 27.7. kotipelillä JJK:ta vastaan.