23.8.2019

P17 SM: Inter kohtaa kärkiottelussa Jaron

(Kuva: Pia Kankare)

Interin B-nuorten ottelut jatkuvat lauantaina vierasottelulla FF Jaroa vastaan. Ottelu pelataan Pietarsaaressa klo 15.00 alkaen. P17 SM-sarjan kärkikamppailussa mukana oleva Inter voitti viime kierroksella vakuuttavasti kotikentällään Ilveksen.

– Oli tärkeää, että edellisen tappiopelin jälkeen pystyimme taas voittamaan. Se oli kokonaisuutena hyvä peli ja varsinkin ensimmäinen jakso oli hyvää kontrolloitua pelaamista, kertaa valmentaja Jussi Nuorela.

– Toisen puolikkaan alku oli katastrofi, kun vastustaja teki yhtäkkiä kaksi maalia ja olimme häviöllä. Oli hieno nähdä, että joukkue pystyi kuitenkin kääntämään pelin voitoksi lukemin 5-2. Täytyy nostaa esiin Linus Rönnberg, joka teki ottelussa kolme maalia, ja käänsi pelin meille hienoilla henkilökohtaisilla suorituksillaan, jatkaa Nuorela.

Seuraava koitos on edessä lauantaina, kun joukkue kohtaa kärkikamppailussa FF Jaron. Inter lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta, kaksi pistettä kolmantena olevaa Jaroa edellä.

– Tiedossa on pitkä reissu ja kova haaste. Meillä on kuitenkin voitto alla ja myös Pietarsaaresta lähdemme hakemaan voittoa. Edessä on hieno syksy, kun saamme pelata koko ajan kärkimatseja, päättää Nuorela.