10.3.2018

P17: Interillä tasapelipiste tuomisinaan Espoosta

Ottelun alku oli Interin heiniä ja kaikki vaikutti siltä että pelistä olisi voitto otettavissa. Ensimmäisen vartin aikana Inter ehti luoda useita hyviä maalipaikkoja, mutta alkukierrosten kaltainen tehottomuus nosti jälleen päätään viimeistelyvaiheessa. Missattujen maalipaikkojen myötä Interin ote pelistä alkoi löystyä, vastustajan puolestaan parantaessa tekemistään.

– Emme olleet läheskään yhtä teräviä tässä ottelussa kuin TPS- ja HJK-voitoissa. Alku oli hyvä ja tuntuu siltä kuin olisimme uskoneet helppoon voittoon, mutta kun ei paikoista tehty maaleja ja vastustaja paransi otettaan, niin sitten peli oli vähän kuin pingistä. Ottelussa mentiin päästä päähän, Erol Ates kertoi.

Peli jatkui samankaltaisena toisella jaksolla. Maalejakin nähtiin ja maalinteon aloitti Inter. Etkoistilanteen jälkeen pallo jäi vapaana pyörimään boksin sisällä ja Eero Talja kävi paukuttamassa pelivälineen alakulmaan. Pelikello näytti tällöin aikaa 63 minuuttia. Vain neljä minuuttia myöhemmin FC Espoo tasoitti 1-1, myös erikoistilanteesta. Inter unohti täysin merkata vastustajansa ja Mustafa Beyai sai kaikessa rauhassa puskea keskityspallosta yläkulmaan. Tasoituksen jälkeen Inter sai vielä loistopaikan sinetöidä ottelun voiton kun Jan Heinonen pääsi puolittain karkuun ja laukoi kohti alanurkkaa. Kuin ihmeen kaupalla kotijoukkueen maalivahti sai itsensä venytettyä laukauksen eteen pelastaen isännät takaiskulta.

– Tunteet ovat hieman kaksijakoiset. Olen pikkuisen pettynyt epätarkkuuteemme pelissä. Samalla olen tyytyväinen poikien puolesta siihen että saimme pisteen mukaamme vaikeasta paikasta. Kokonaisuutta katsoen ehkä tasapeli oli oikea lopputulos, Erol Ates tiivisti tuntonsa.

P17 ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina Kupittaalla kello 14.15. Vastutajana on PK-35.