25.3.2018

P17: Inter vahvisti voitolla asemiaan

– Ottelu oli pojille henkisesti hyvin raskas. Kaikki tiesivät ottelun panoksen, voittamalla sarjan peränpitäjä jatko varmistuisi. Se näkyi ikävällä tavalla pelissämme. Rauha puuttui pelistämme, oma pelitapamme unohtui ja hommasta oli tulla vaikeaa, Erol Ates tuumi ottelua.

Ensimmäinen puoliaika oli Interin hallintaa, läheltä piti tilanteita saatiin aikaiseksi, mutta viimeistely ei ottanut onnistuakseen. Lopulta reilun puolen tunnin pelin jälkeen paineita saatiin helpotettua, kun Jason Madingu puski lähietäisyydeltä kulmapotkukeskityksestä 1-0. Näistä numeroista siirryttiin toiselle puoliajalle.

Toinen puoliaika ei enää ollut yhtä selkeää Inter hallintaa kuin ensimmäinen vaan myös NJS pääsi kokeilemaan Inter-piolustuksen kestävyyttä. Inter kuitenkin kasvatti johtoaan, 2-0, kun peliä oli käyty 53 minuuttia. Mohamed Al Bermanei haistoi tilanteen hyvin, nappisyötön jälkeen hän oli vetopaikassa rankkarialueen sisällä ja pallo varmalla sijoituksella maalissa. Kolme minuuttia myöhemmin Vieraat kavensivat kulmapotkusta lukemiksi 2-1. Loppulukemat 3-1 sinetöi Jason Madingu aivan ottelun loppuhetkillä.

– Teimme paljon hyviä juttuja kentällä, mutta aika väkisin yrittämistä peli tänään oli. Pojille tämä oli hyvä opettavainen kokemus. Aina pitää uskaltaa luottaa omaan tapaan pelata. Joka tapauksessa tärkeintä tästä pelistä oli kolme pistettä, sillä varmistui jatkokarsinta, Erol Ates totesi.

Viimeisessä ottelussa Espoossa maanantaina 2.4. Inter kohtaa sarjassa, maalierolla 31-2, selvää jälkeä tehneen sarjakärki FC Hongan.