2.4.2018

P17: Inter jatkokarsintaan FF Jaroa vastaan

Jobin postia Interille tuli vielä aamulla ennen matkaan lähtöä. Viime hetkillä apuja saatiin vielä B2-joukkueesta. Inter pääsi kaikesta huolimatta hyvin otteluun mukaan ja ensimmäistä puoliaikaa pelattiin tasaisissa merkeissä. Pari minuuttia ennen taukoa Honka onnistui tekemään onnekkaan 1-0 johtomaalin, pallo lirui hädin tuskin yli maaliviivan. Takaiskumaali oli raskas isku Interille. Toisella puoliajalla varamiehinen Inter ei enää jaksanut laittaa kampoihin Hongalle ja niinpä isännät marssivat vaivatta selvään 6-0 voittoon.

– Harmittavaa että joukkuettamme vaivaa loukkaantumiset ja tällä hetkellä flunssa-aalto. Pelasimme silti ihan kelpo avauspuolikkaan tänään mutta toisella jaksolla meillä ei sitten puolestaan ollut mitään jakoa. Hyvää tässä oli se että vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat pääsivät pelaamaan tosi hyvää joukkuetta vastaan, Erol Ates sanaili ottelun jälkeen.

Tämän päivän tulokset pudottivat Interin taulukossa kuudennelle sijalle. Tämä tarkoittaa sitä että ensi viikonloppuna Inter pelaa jatkokarsintaottelunsa vieraskentällä B-lohkon viidenneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Inter matkustaa siis Pietarsaareen jossa se kohtaa FF Jaron.

-Toivottavasti pelaajamme ovat ensi viikonloppuna tervehtyneitä. Jarosta en tiedä oikeastaan yhtään mitään, en tiedä minkälainen jengi heillä on. Mutta me haluamme SM-sarjaan ja sitä paikkaa lähdemme Pietarsaaresta hakemaan, Erol Ates kertoi päättäväisesti.