8.4.2018

P17: Inter hallitsi mutta hävisi

Valmentaja Erol Ates oli ottelun jälkeen harmissaan ja luonnollisesti pettynyt ottelun lopputulokseen. Hänen mukaansa peli oli täysin Interin kontrollissa ja vaarallisimmat maalipaikat loi nimenomaan sinimusta vierasjoukkue. Erol Ates kertoi, että Interin olisi pitänyt paikoistaan tappaa koko peli jo avausjakson aikana. Kahdesti Inter johti ottelua. 11. minuutilla Jason Madingu avasi maalihanat. Hän leikkasi keskelle vasemmalta ja laukoi sivuttaisliikkeestä pallon maaliin. 15 minuuttia myöhemmin Jaron Anthony Olusanya tasoitti ottelun 1-1. Tauolle siirryttiin Interin 1-2 johtoasemassa, kun Otto Näsi puski keskityspallon yläriman kautta maalin 37. minuutilla. Toisella jaksolla Jaron Anthony Olusenya maalasi 55. ja 58. minuutilla ratkaisten voiton pietarsaarelaisille.

– Jaron riveissä pelasi yli-ikäinen kaveri joka oli kentällä täysin ylivoimainen. Hän oli yksinkertaisesti niin taitava ettei kukaan meidän joukkueestamme pystynyt laittamaan hänelle kampoihin. Neljä kertaa hän luikerteli läpi puolustuksestamme ja kolme kertaa näistä hän teki maalin, siinä ottelun ratkaisu, Erol Ates harmitteli.

Tappion myötä SM-sarjapelit jäivät tämän kauden osalta haaveeksi ja joukkue pelaa tämän kesän ykkösdivisioonassa,

– Joukkue tulee pysymään kasassa ja me jatkamme pelejämme ykkösdivisioonassa. Sarjan kaksi parasta saa ensi kauden SM-karsintaan paikan ja me lähdemme pelaamaan sen eteen, harmistunut Erol Ates totesi.