25.2.2018

P-20: Interin peli Salossa keskeytettiin

Sisuuntuneena edellisen pelin tappiosta Interin P-20 joukkue matkusti hyiselle Salon KHT-kentälle tarkoituksenaan ryövätä pisteet Salon Palloilijoilta. Ryöstöretki alkoikin mallikkaasti, sillä ottelun avausminuutilla Oliver Kangaslahti puski komeasti pitkän keskityspallon verkon perukoille, Inter 0-1 johtoon. Ensimmäinen puoliaika jatkui Interin täydellisessä komennossa, maalipaikkoja luotiin puoleen tusinaan osumaan, viimeistely vain ontui. Enempää maaleja ei hyvistä paikoista saatu.

Toista jaksoa ehdittiin pelata kymmenisen minuuttia kun kentän valaistus petti. Joukkueenjohtaja Tiina Pirttilän mukaan valaistuksen sulakkeet paloivat ja asian korjaamiseen olisi tarvittu sähkömiestä. Sunnuntai-iltana tämä ei onnistunut ja erotuomarin päätös oli keskeyttää ottelu. Tietojen mukaan vastaavanlainen sähkövika koettiin kyseisellä kentällä jo aikaisemmin kuluneella viikolla.

Interin valmentaja John Allen harmitteli tapahtunutta, sillä Interin peli toimi hyvin, koko joukkue taisteli ja hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti. Nyt joudutaan tekemään uusi reissu Saloon ja kysymys on koska ottelu voidaan pelata, pelataanko koko ottelu uudestaan, vai ainoastaan jäljellä olevat minuutit Interin 1-0 johtotilanteessa. Palloliitolta odotetaan ratkaisua alkuviikosta. Kävi miten kävi, niin tilanne on joka tapauksessa haasteellinen Allen totesi ja jatkoi että olisi hyvä saada peli päätökseen ennen ensi viikonlopun vaikeaa KaaPo-ottelua.