Veikkausliiga 24.4.2016
VPS-Inter 0-0

Inter: Henrik Moisander, Egzon Belica, Pape Sow, Ari Nyman ©, Sebastian Mannström, Guy Gnabouyou, Solomon Duah(Kennedy Nwanganga 78. min), Marios Nikolaou(Kalle Kauppi 84. min), Juho Salminen(Benjamin Källman 70. min), Philip Njoku ja Faith Obilor.

Vaihtopelaajat: Aati Marttinen ja Alban Ferati.

Inter jatkaa neljän pelatun ottelun jälkeen edelleen tappioitta Veikkausliigassa. Sunnuntaina joukkueen pistesaldo karttui yhdellä pisteellä VPS:aa vastaan pelatun maalittoman tasapelin myötä.

Sunnuntain ottelu oli interille kolmas ottelu kuuden päivän aikana. Tämä ei kuitenkaan näkynyt joukkueen pelaamisessa, sillä varsinkin ensimmäisellä jaksolla esitys oli melko pirteä ihan alkua lukuun ottamatta.

Kotijoukkue sai luotua oman parhaan maalintekotilanteensa pelin 6. minuutilla. Tuolloin laituri Pyry Soiri pujotteli itsensä laidalta laukaisupaikkaan. Terävän laukauksen torjui kuitenkin varmasti Inter-vahti Henrik Moisander.

Inter sai otetta pelistä mitä pidemmälle se eteni. Varsinkin avausjakson viimeinen vartti oli sen selvää hallintaa. Tästä huolimatta vaaralliset tilanteet olivat vähissä.

Interin paras maalipaikka tuli 29. minuutilla Solomon Duahille. Hänen pomppivan laukauksen torjui kuitenkin varmasti VPS:n maalivahti Evgeny Kobozev.

Ottelun toinen jakso oli edelleen melko tasaista pelaamista. Heti jakson alussa Inter sai luotua hyvän hyökkäyksen, mutta Guy Gnabouyoun ja Sebastian Mannströmin ajatukset eivät menneet ihan yhteen. Lopulta VPS-puolustus sai peitettyä Inter-yrityksen helposti.

Viimeisen kymmen minuuttisen aikana kotijoukkue VPS sai otetta pelistä. Maalia pääsivät yrittämään kulmapotkun jälkitilanteesta Ville Koskimaa ja ihan lopussa Steven Morrisey. He eivät kuitenkaan onnistuneet yllättämään maalivahti Henrik Moisanderia, joten pisteet menivät jakoon 0-0 tuloksen myötä.

– Tämä oli oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden. Kummallakin joukkueella oli omat paikkansa, mutta ei kuitenkaan mitään supervaarallisia, kommentoi Interin päävalmentaja Job Dragtsma pelin jälkeen.

Dragtsma oli tyytyväinen joukkueen pelillisen ilmeen parantumiseen umpisurkeasti sujuneeseen PK-35 Vantaa otteluun verrattuna.

– Kyllä tekeminen oli tänään aivan toisella tasolla kuin torstaina. Tämä oli meille kolmas peli kuuteen päivään, mutta siitä huolimatta pelaaminen oli ok tasolla, Dragtsma.

Hollantilaista lämmitti myös kauden ensimmäinen nollapeli.

– Päästimme edellisessä ottelussa neljä maalia, joten nollan pitäminen lämmittää mieltä nyt erityisen paljon, päätti Dragtsma.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat ensi viikon torstaina, jolloin joukkue kohtaa kotikentällä RoPS:n.