1 Jere Koponen
3 Daniel Kamy
5 Tero Mäntylä
28 Mika Mäkitalo

Kauden toinen Turun derby päättyi 1-1(1-0) pistejakoon. Ottelun maaleista vastasivat TPS:n johtoon vienyt Jani Virtanen ja toisella jaksolla Interin tasoihin kauden seitsemännellä osumallaan tuonut Timo Furuholm.

Ottelun alku oli Interille sysimusta. Tatu Varmanen menetti pallon helpossa tilanteessa toisella minuutilla, josta TPS pääsi kääntämään pallon suoraan kohti keskustaa, mistä Jani Virtanen sai sen lopulta lauottua varmasti maaliin Mika Ääritalon syötöstä.

Jakso oli maalin jälkeen melko tasainen. Inter pyrki syöttöpelillä murtamaan TPS-puolustusta, mutta ei siinä montaa kertaa onnistunut. Loppujen lopuksi Jonathan Viscosi selvisi avausjaksolla maalillaan helpolla.

TPS:lla oli maalin lisäksi muutama keskitys ja kaukolaukaus, jotka Henrik Moisander maalillaan torjui vastaavasti varmasti. Tauolle mentiin näin ollen kotijoukkueen statuksella pelanneen TPS:n maalin johdossa.

Inter tuli toiselle jaksolle paremmin organisoituneena. Joukkue pelaajat täyttyivät kentän paremmin, minkä ansioista pallolliseen pelaamiseen tuli tehoja.

Benjamin Källmanilla oli hyvä paikka tasoitukseen 50. minuutilla, mutta pusku Mika Ojalan keskityksestä meni ohi maalin. Sama osoite oli Timo Furuholmin laukauksessa minuuttia myöhemmin.

Inter teki ansaitun tasoituksen 58. minuutilla. Maali oli komea. Mikko Kuningas löysi puolustuslinjan edestä Mika Ojalan, joka vapautti Furuholmin läpiajoon. Kokenut hyökkääjä ei tilanteesta erehtynyt, vaan kiersi TPS-vahti Viscosin taidokkaasti ja sijoitti pallon tyhjiin.

Minuutti Interin tasoituksesta TPS oli lähellä maalia. Vaihdosta kentälle tulleen Aleksi Ristolan läpiajon peitti kuitenkin hyvin Inter-vahti Moisander.

Ottelun viimeinen todellinen maalitilanne tuli Albion Ademille 68. minuutilla. Hän ei kuitenkaan osunut lähietäisyydeltä kunnolla palloon, vaan löysä laukaus kimposi TPS-puolustuksesta väljemmille vesille.

Ottelun loppua kohti joukkueiden energiat vähenivät, eikä lisämaaleja nähty. Näin ottelusta siis tapahtumiin nähden oikeutettu tasapeli.

– Melko tasainen ottelu tänään nähtiin. Mielestäni ottelun lopputulos vastasi pelin tapahtumia, myönsi Interin päävalmentaja John Allen.

Allen harmitteli TPS:n nopeaa maalia, joka teki ottelusta Interille vaikean.

– He saivat maalin todella helposti tänään. Siinä moni nukahti, näki Allen.

Inter-luotsi kehui joukkueen pelaamista tappioasemassa.

– Emme lannistuneet maalin jälkeen. Pelaajat löivät itsensä hienosti likoon ja lopulta saimme toisella jaksolla tehtyä ansaitun tasoituksen, kehui Allen ryhmäänsä.

Interin ottelut jatkuvat seuraavan kerran ensi viikon tiistaina, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi Esport Honka.