Vaihdossa:

1 Jere Koponen
22 Arttu Hoskonen
32 Elias Mastokangas

Interin vierasottelu RoPS:aa vastaan ei tuonut joukkueelle lisäpisteitä. RoPS voitti runsasmaalisen ottelun lopulta 4-2(1-1).

Ottelun alku oli Interin kannalta sysimusta. Peliä oli pelattu vain kolme minuuttia, kun RoPS toimitti pallon maalin ensimmäisen kerran. Maalista vastasi Inter-puolustuksen suosiollisella avustuksella Nathaniel Will.

Nopea maali ei vaikuttanut Inter-pelaamiseen. Joukkue kuittasi kotijoukkueen johtomaalin 22. minuutilla upean hyökkäyksen jälkeen. Henrik Moisanderin puolipitkä avaus löysi keskialueelta Kalle Kaupin, joka syötti selustaan Macoumba Kandjille. Hän syötti pallon lopulta Benjamin Källmanille, jolla oli helppo työ juosta pallo maaliin.

Tasatilanteeseen päättyneen avausjakson jälkeen Inter lähti toiselle jaksolle toiveet korkealla. Tapahtumat kentällä etenivätkin tasaisesti aina 58. minuutille, jolloin RoPS iski jälleen. Maalista vastasi illan hahmo, Timo Stavitski, joka laukoi sen Moisanderin torjunnan jälkeen maalin kattoon.

Viisi minuuttia myöhemmin RoPS tuli vahvasti oikealta laidalta. Stavitski keskitti pallon oman kuljetuksen päätteeksi maalille, josta Sakari Tukiainen ohjasi sen maaliin.

Kotijoukkueen kannalta lisää vettä myllyyn heitti jälleen Stavitski, jonka keskitys vaihtoi suuntaa Inter-pelaajasta, minkä jälkeen se painui ohi Moisanderin. Peliä maalin syntyessä oli pelattu 67 minuuttia.

Inter ei mahdottomassa tilanteessä lyönyt peliä läskiksi, vaan jatkoi yrittämistä loppuun asti. Joukkue sai tehtyä kavennuksen 80. minuutilla Ari Nymanin lauottua pallon maaliin.

Tämän lähemmäs Inter ei RoPS:aa päässyt, joten kohtalona oli lähteä kotimatkalle ilman pisteitä.

– Olen pettynyt. Puolustaminen toisella jaksolla maaliin johtaneissa tilanteissa oli luokatonta, tokaisi päävalmentaja Fabrizio Piccareta pelinjälkeen.

Piccaretan mukaan pelin kulminaatiopiste oli toisen jakson kymmenminuuttinen, jonka aikana RoPS iski kolmesti ja sai Interin siltaan.

– Taistelimme ja yritimme loppuun asti. Ottelu ratkesi kuitenkin hulluun kymmenen minuutin jaksoon, minkä aikana RoPS teki kolme maalia, totesi Piccareta.

Inter pelaa seuraavan Veikkausliigaottelun vajaan kahden viikon kuluttua 7.9.kotikentällä Ilvestä vastaan.