Vaihdossa:

1 Jere Koponen
22 Arttu Hoskonen
24 Mikke Louhela

Inter onnistui vihdoin voittamaan PS Kemin Veikkausliigassa. Tapa millä helpottava voitto lopulta tuli, oli lopulta komea. Inter voitti ottelun lopulta 1-5(0-3).

Inter ratkaisi pelin lopulta ensimmäisellä jaksolla kuudessa minuutissa. Tuona aikana se latoi pallon kolmesti kotijoukkueen maaliin.

Maalitehtailun aloitti 16. minuutilla Petros Kanakoudis. Kreikkalaisen keskitys otti pienen kimmokkeen Kemi-pelaajan jalasta ja painui maalin takakulmaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Inter osui jälleen. Tällä kertaa maalista vastasi konkari-pelaaja Henri Lehtonen. Hän nosti pallon läpiajosta tyylikkäästi ohi vastaan tulleen Oskari Forsmanin.

Jälleen kolme minuuttia myöhemmin pallo oli maalissa. Tällä kertaa maalista vastasi Benjamin Källman, joka jatkoi Macoumba Kandjin syötön maalin takakulmaan.

Toisen jakson alussa kotijoukkueella oli vielä paikka tulla mukaan otteluun. Rasmus Karjalaisen laukauksen peitti kuitenkin uhrautuvasti tilanteeseen heittäytynyt Kanakoudis.

Pelin 55. Minuutilla Henrik Moisander torjui jälleen Karjalaisen inhottavasti leijanneen laukauksen eteensä. Seuranneesta paluupallosta Sergei Mosnikov pääsi laukomaan, mutta Moisander venyi jälleen pallon eteen.

Inter lisäsi johtoaan jälleen 70. minuutilla. Maalin teki Ari Nymanin alustuksesta Philip Njoku, jonka vasemman jalan laukaus painui takakulmaan.

Kemi teki lohdutusmaalin kaksi minuuttia Njokun osuman jälkeen. Maalista vastasi läpiajosta Abdoulie Mansally.

Loppulukemat 1-5 survoi kulmapotkun jälkitilanteesta Alan Henrique.

Aivan lopussa vaihdosta kentälle tulleella Kalle Kaupilla oli saumat kahteenkin maaliin, mutta näihin palloihin venyi eteen Forsman.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli iloinen tuloksesta.

– Totta kai olen iloinen. Olemme pelanneet Kemiä vastaan kahdesti tällä kaudella ja hävinneet molemmat. Nyt voitimme suvereenisti, kommentoi Piccareta.

Piccaretan mukaan Interin suunnitelmat ottelun suhteen menivät niin kuin piti.

– Halusimme prässätä heitä joka puolella kenttää. Onnistuimme siinä. Pelaajat tekivät töitä hyvin ja ensimmäisen maalin jälkeen kaikki oli sitten helpompaa, näki Piccareta.

Piccareta ei halunnut nostaa joukkueesta esiin yksilöitä. Hänen mukaansa joukkue voittaa ja häviää yhdessä.

– Viisi eri maalintekijää kertoo, että tänään nähtiin meiltä vahvaa joukkuepelaamista. Voitamme ja häviämme yhdessä, päätti PIccareta.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat ensi viikon lauantaina. Tuolloin joukkue matkustaa Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi.