1 Jere Koponen
16 Kalle Kauppi
25 Philip Njoku
29 Henri Lehtonen

PS Kemi on edelleen Interille kanto kaskessa. Lauantaina Sauvosaaressa pelatussa Veikkausliigaottelussa kemiläiset onnistuivat ehkä jopa pelitapahtumien vastaisestikin voittamaan niukasti 2-1(1-0).

Ottelun alku oli Interille synkkääkin synkempi. Rasmus Karjalainen nimittäin vei kotijoukkueen johtoon tarkalla sijoituksella jo pelin neljännellä minuutilla. Maalin pohjusti hyvällä pudotuksella Momodou Ceesay.

Maalin jälkeen Interin maalilla nähtiin melkein heti vielä yksi hässäkkä, mutta tuon tilanteen selvitti Aati Marttinen.

Vähitellen Inter sai joukkueensa organisoitua paremmin ja pääsi peliin mukaan. Parhaat maalitilanteet tulivat Macoumba Kandjille ja Lucas Garcialle reilun 20. minuutin kohdalla. Yritykset eivät löytäneet kuitenkaan oikeaan kohteeseen.

Toiselle jaksolle Inter tuli päättäväisesti. Joukkue vei pelin väkisin kotijoukkueen päätyyn. Inter-pelaajien harmiksi PS Kemin maalivahti Oskari Forsman torjui onnella ja taidolla niin Timo Furuholmin kuin Lucas Garcian ja Benjamin Källmanin yritykset.

Pelin ratkaisu nähtiin 62. minuutilla, kun kotijoukkue pääsi vastaiskuun. Pallon pelattiin lopulta Karjalaiselle, joka laukoi sen ensin päin Marttista ja sen jälkeen sijoitti oman reboundin varmasti maaliin.

Inter pääsi pelaamaan ottelussa ylivoimalla 66. minuutista eteenpäin, kun kotijoukkueen Abdoulie Mansally ajettiin kentältä toisella varoituksella.

Peli pyöri tämän jälkeen Kemin maalilla, mutta Forsmanin taidokkaat torjunnat pitivät kotijoukkueen elossa.

Inter onnistui lopulta maalinteossa kaksi minuuttia ennen peliajan loppua, kun Guy Gnabouyou sijoitti pallon keskityksen jälkeen varmasti maaliin. Maali jäi kuitenkin ainoaksi, vaikka Inter kyllä yritti vimmatusti tasoitusta aivan loppuun asti.

– Olen todella pettynyt tulokseen. Mielestäni teimme kaiken voiton eteen, mutta tehottomuus vei meiltä voiton tänään, sanoi päävalmentaja Shefki Kuqi pelin jälkeen.

Kuqin mukaan ottelun käsikirjoitus oli tuttu tältä kaudelta. Ensimmäisen maalin merkitys oli jälleen suuri.

– Tämä on vähän saman toistamista joka ottelussa. Paikkoja on, mutta maaleja ei tule. Sitten vastustaja tekee ensimmäisestä paikasta. Nyt niillä oli vain muutama paikka. Ensimmäisen maalin merkitys oli jälleen suuri. Tuntuu, että me tarvitsisimme sen, jotta pelimme vapautuisi. Nyt oli hankalaa, kun Kemi teki maalin heti alussa, selvitti Kuqi.

PS Kemi on ollut voittamaton vastustaja Interille Veikkausliigassa. Kuqi ei suoraan osannut sanoa tähän syytä.

– Ei siihen varmaan tiettyä syytä ole. Jos olisi, niin kyllä tekisimme jotain toisin. Nyt pelasimme hyvin ja loimme paikkoja, mutta ei. Harmittaa todella paljon pelaajien puolesta. He olisivat ansainneet enemmän, päätti Kuqi.

Interin seuraava ottelu Veikkausliigassa on ohjelmassa ensi viikon perjantaina HIFK:ta vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30.