1 Jere Koponen
7 Ari Nyman
17 Kevin Mombilo
32 Elias Mastokangas

Interin vierasottelu HJK:ta vastaan jätti varmasti kaikilla paikalla olleille muisteltavaa. Talvisiksi toisella jaksolla muuttuneet olosuhteet ja Timo Furuholmin pelin lisäajalla viimeistelemä tasoitus ja sitä kautta saatu vieraspiste 1-1(1-1) saivat hymyn Inter-henkisten huulille.

Inter saa olla lopputuloksen kuitenkin tyytyväinen, sillä rehellisesti sanottuna varsinkin avausjaksolla joukkue oli kentällä vastaantulija. HJK:n Alfredo Morenolla oli heti alussa oiva tilaisuus viedä joukkueensa johtoon, mutta Henrik Moisander torjui upeasti.

Morelos oli lähellä maalia myös 23. minuutilla. Tällä kertaa kova laukaus kimposi ylärimasta yli maalin.

Kolmatta paikkaansa HJK-hyökkääjä ei tyrinyt. Tarkka laukaus maalin takakulmaan vei kotijoukkueen johtoon 27. minuutilla.

Myös Demba Savagella oli oma paikkansa 34. minuutilla. Akseli Pelvaksen syötöstä lähteneen laukauksen torjui kuitenkin hyvin Moisander.

Interin ainoan tilanteen ensimmäisellä jaksolla loi Mika Mäkitalo. Hänen laukauksen torjui kuitenkin helposti HJK:n maalivahti Thomas Dähne.

Ottelun sai uuden käänteen toisella jaksolla, kun kenttä peittyi lumeen. Tämä sopi Interille, vaikka alku mentiinkin HJK:n hallinnassa. Moisander sai esitellä taitojaan Atomu Tanakan ja Pelvaksen laukausten edessä.

Inter oli lähellä tasoitusta jo 69. minuutilla, kun pallo kimposi Faith Obilorin purkuyrityksen seurauksena ylärimaan. Mika Mäkitalolla oli oma paikkansa kahdeksan minuuttia ennen loppua, mutta volley kulman jälkitilanteesta meni ohi maalin.

Ottelun lisäajalla palloa pelattiin pääasiassa Interin päädyssä. HJK sai kulmapotkun pelin 91. Minuutilla, kun Moisander venyi Juha Pirisen laukauksen kulmaksi. Seuranneen kulmapotkun HJK pelasi tyhmästi ja pallo päätyi Interille, joka lähti vastahyökkäykseen.

Tuo vastahyökkäys oli lopulta onnistunut, kun Timo Furuholm liukui Thomas Dähnen eteensä torjuman pallon maaliin. Interiltä tilanteen pohjusti Julien Faubert kovalla laukauksella.

Loppuhetken tasoitus oli Interille kuin voitto. Syystäkin, sillä välillä näytti, että HJK menisi ottelussa menojaan.

– Olen kyllä todella tyytyväinen pisteeseen. Lopun tasoitus oli palkkio kovasta työstä kentällä, iloitsi päävalmentaja Shefki Kuqi.

Inter oli ottelussa välillä hukassa. Varsinkin avauspuolikas ei ollut Kuqin mieleen.

– Rehellisesti sanottuna peli ei kuitenkaan mennyt meiltä suunnitelmien mukaan. Varsinkin avausjaksolla olimme todella heikkoja, myönsi Kuqi.

Inter muutti tauolla pelijärjestelmäänsä ja pääsi peliin paremmin mukaan.

– Olimme ehkä onnekkaita, että olimme ensimmäisen jakson jälkeen mukana pelissä. Muutimme tuolla taktiikkaa ja pääsimme peliin mukaan, totesi Kuqi.

Ottelun olusuhteet tekivät pelistä välillä melko arpapeliä. Myös Kuqi myönsi saaneensa extra-sydämen tykytyksiä toisella jaksolla.

– Kyllähän se kauhistutti katsoa, kun palloa pelattiin takaisin meidän maalivahdille. Näissä olosuhteissa se oli melko riskialtista, totesi Kuqi.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat viikon kuluttua JJK:n vieraana Jyväskylässä.