22 Arttu Hoskonen
25 Mikko Kuningas
27 Teemu Penninkangas
33 Tatu Varmanen

Interin kauden viimeinen harjoitusottelu ykkösessä pelaavaa HIFK:ta vastaan päättyi kotijoukkueen 2-0(0-0) voittoon. Ottelun molemmat maalit syntyivät toisella jaksolla.

Ottelu ei missään vaiheessa noussut klassikoksi, siitä piti huolen kovuudeltaan lähes betonilattiaa vastannut Tikkurilan Urheilupuiston kenttä ja navakka tuuli, mikä vaikutti pelaamiseen merkittävästi.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisella jaksolla. HIFK meni johtoon Fernando Cozarin maalilla vajaa tunnin kohdalla. Maalista puhtia peliinsä saanut kotijoukkue tuplasi johtonsa seitsemän minuuttia ennen loppua, kun Daniel Rantanen teki 2-0 maalin.

Inter ei kahden maalin tappioasemassa saanut kiriä aikaiseksi, vaan kärsi pelissä siis lopulta tappion.

Vaikka Inter tappion kärsikin, ei joukkueen päävalmentaja Fabrizio Piccareta lähtenyt syyttelemään joukkuetta. Kauden kynnyksellä hän oli enemmänkin mielissään siitä, että pelaajisto säilyi terveenä huonoissa olosuhteissa.

– Minun täytyy onnitella joukkuettani ammattimaisesta esiintymisestä päivänä, jolloin kaikki heidän ympärillään oli amatöörimäisesti järjestettyä. Koko paikka, varsinkaan pelikenttä ei täyttänyt edes minimissään ammattilaisjoukkueiden vaatimaa tasoa. Tämä on hävettävää suomalaisen jalkapallon puolesta.

Tänään olen onnellinen siitä, että pelaajisto selvisi ottelusta ilman vammoja, päätti Piccareta.

HIFK-ottelu päätti siis Interin harjoitusottelut tältä kaudelta. Ensi torstaina Kupittaalla Ilvestä vastaan pelattavassa Suomen Cupin puolivälieräottelussa on sitten tosi kyseessä. Tämä ottelu jätti joukkueelle sopivasti hampaan koloon sitä ottelua varten.