13 Lauri Inkeroinen
7 Ari Nyman
9 Benjamin Kälmann
19 Yoonis Muse

Inter pääsi pitkästä aikaa voitonmakuun, kun se voitti lauantaina Veikkausliigan vierasottelussa FC Lahden 1-2(1-2). Joukkueen sankari ottelussa oli kaksi maalia tehnyt Abdoulie Mansally.

Lauantai-illan ottelu oli oikeastaan alusta loppuun tasaista ja tarkkaa pelaamista, eikä maalipaikoilla mässäilty missään vaiheessa ottelua.

Inter siirtyi ottelussa johtoon oikeastaan ensimmäistä kunnon tilanteestaan. Maali oli upea. Pitkä hyökkäys 26. minuutilla lähti maalivahti Jere Koposen jalasta, päätyen Timo Furuholmin nappisyötöstä Abdoulie Mansallylle, joka nosti pallon takayläkulmaan.

FC Lahti pääsi peliin mukaan kuin tyhjästä, kun Inter-vahti Jere Koposelle ja toppari Daniel Kamylle kävi vaarattoman näköisessä tilanteessa kommunikaatiokatkos, minkä seurauksena kotijoukkueen Stenio pääsi tekemään tasoituksen viisi minuuttia ennen taukoa.

Interin meni ottelussa uudelleen johtoon avausjakson lopussa 44. minuutilla, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku, Loorents Hertsin kaadettua Mansallyn. Tuomitun rankkarin toimitti verkkoon varmasti tilanteessa rikottu Mansally. Maali lopulta myös voittomaaliksi.

Jos Inter pystyi pitämään palloa avausjaksolla, niin toisella jaksolla lahtelaisten hyökkäävämpi toiminta kentällä käänsi pelin hallinnan heille. Interin puolustus kuitenkin toimi, eivätkä lahtelaiset päässeet uhkaamaan Koposen maalin oikein missään vaiheessa.

Interin päävalmentaja John Allen oli pelin jälkeen yhtä hymyä.

– Hyvä peli meiltä tänään. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme hyviä. Pidimme palloa vastustajan kenttäpuoliskolla ja välillä pystyimme hyvään suunnanmuutospelaamiseen. Tätä pelaamista täytyy pystyä siirtämään myös tuleviin otteluihin, iloitsi Allen pelin jälkeen.

Tänään Inter-pelaajat näyttivät Allenin mukaan myös isoa sydäntä kentällä. Varsinkin toinen jakso oli upeaa taistelua joukkueelta.

– Tänään kentällä nähtiin intohimoa ja todellista voitontahtoa. Upeaa, että pelaajat saivat kolmen pisteen muodossa myös palkinnon urakoinnistaan kentällä, kehui Allen upeasti taistellutta joukkuetta.

Lauantai oli brittivalmentaja Allenille yhtä juhlaa.

– Tämä on ollut mahtava päivä minulle. Ensin Englanti voitti ja sitten me, hehkutti Allen pelin jälkeen.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat viikon kuluttua lauantaina, kun joukkue saa Veritas Stadionille vieraaksi SJK:n.