16 Niko Markkula
21 Niilo Mäenpää
24 Joona Järvistö
25 Mikko Kuningas

Inter pelasi viidennen peräkkäisen ottelun ilman tappiota sunnuntaina FC Lahden vieraana. Muutamasta hyvästä tilanteesta huolimatta maaleja ei ottelussa nähty, minkä seurauksena pisteet jaettiin 0-0 -tuloksella.

Inter oli ensimmäisellä jaksolla hiukan niskan päällä. Hallinasta huolimatta maalitilanteet olivat kortilla. Ainoa tilanne Interistä tuli Benjamin Källmanille, jonka laukaus Timo Furuholmin tarjoilusta kimposi FC Lahden pelaajasta takaisin kentälle 29. minuutilla.

Kotijoukkue Lahden paikka tuli minuutti Källmanin tontin jälkeen. Pallo jäi pomppimaan Inter-maalille kulmapotkun jälkeen, minkä seurauksena Artem Viatkin pääsi laukomaan. Teemu Penninkankaan uhrautuva heittäytyminen esti kuitenkin maalin.

Ottelun toisella jaksolla nähtiin maalitilanteita enemmän. Varsinkin etäisyyksien venyessä kumpikin joukkue pääsi hyökkäämään avausjaksoa enemmän.

Parhaimmat maalitilanteet järjesti itselleen Inter ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Källman tykitti oman kuljetuksensa jälkeen 82. minuutilla, mutta laukaus kiersi niukasti ohi takatolpan.

Myös vaihdosta kentälle tullut Mika Ojala pääsi yrittämään ensin laukauksella ja sitten nostolla aivan ottelun lopussa. Vasemman jalan laukaus nousi Interin harmiksi yli maalin ja noston maalivahti Oskari Forsmanin yli peitti Mikko Hauhia maaliviivalta.

Sunnuntain ottelu oli neljän peräkkäinen nollapeli. Tero Mäntylän johtama puolustuslinja on tällä hetkellä täyttä rautaa, mikä taas helpottaa maalivahti Jere Koposen pelaamista.

– Puolustimme tänään jälleen erittäin hyvin. Lahti ei ottelussa moneen maalitilanteeseen päässyt, kehui päävalmentaja John Allen puolustuslinjan toimintaa sateisella Kisapuiston kentällä.

Vaikka Inter jäi ottelussa ilman maalia, ei Allen ollut ihan tyytymätön myöskään joukkueen pallolliseen peliin.

– Saimme pidettyä palloa varsinkin ensimmäisellä jaksolla hyvin. Toisella jaksolla etäisyydet vähän venyivät, mutta silti saimme luotua tilanteita, näki Allen.

Loppujen lopuksi Allen oli tyytyväinen kotiin lähteneeseen tasapelipisteeseen.

– Ei täältä Lahdesta ole koskaan helppo saada pisteitä. Nyt olemme saaneet kahdesta ottelusta neljä, mihin voimme olla tyytyväisiä, päätti Allen.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat tulevana lauantaina Veritas Stadionilla, minne vieraaksi saapuu KuPS.