13 Lauri Inkeroinen
18 Lassi Viholainen
23 Matias Lahti
26 Wille Öhman

Inter otti toisen peräkkäisen voiton Veikkausliigassa, kun se kaatoi lauantaina SJK:n Veritas Stadionilla 2-0(2-0). Avausjaksolla syntyneistä maaleista vastasivat Mika Mäkitalo ja Teemu Penninkangas.

Kotijoukkue sai otteluun super-alun. Peliä oli pelattu vain 57 sekuntia, kun pallo oli SJK:n maalissa. Maalista vastasi tarkalla vasemman jalan laukauksella Mika Mäkitalo. Pallo ajautui hänelle hyvän prässin ja Mikko Kuninkaan syötön ansiosta.

Interin pelille maali ei antanut lisäbuustia. Joukkueen syöttöpeli oli heikkoa ja pallonmenetyksiä tuli aivan liikaa.

Kaikesta huolimatta Inter onnistui maalinteossa jälleen 17. minuutilla. Maali oli onnekas. SJK-vahti Mihkel Aksalu nyrkkeili pallon vapaapotkusta Teemu Penninkankaan jalan kautta maaliin.

Inter puolusti johtoaan hyvin. Varsinkin puolustuslinja oli hyvässä iskussa. Ainoan tilanteen vieraat saivat 37. minuutilla, kun Aristote Mboma pääsi läpi. Jere Koponen selvitti tilanteen upealla vastaantulolla.

Interin urakkaa ei helpottanut Abdoulie Mansallyn toisen varoituksen myötä saatu punainen kortti aivan avausjakson lopussa.

Toisen jakson juoni oli ulosajon myötä selvä. Inter-puolusti tiiviisti ja kyttäsi vastaiskuja, SJK:n pitäessä palloa.

Rehellisyyden nimessä voidaan sanoa, että Interin taktiikka toimi toisella jaksolla täydellisesti. SJK ei saanut murrettua Inter-puolustusta ja Jere Koposella maalilla oli lopulta melko helppo työ pelata kauden ensimmäinen nollapelinsä.

SJK:n oikeastaan paras paikka maalintekoon tuli lisäajalla Johannes Laaksoselle, mutta hänen puskunsa meni ohi maalin.

Inter pääsi vastaavasti pari kertaa vastahyökkäykseen, joista olisi voinut paremmalla tuurilla syntyä maalejakin, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

– Upea taistelu koko joukkueelta tänään. Varsinkin toisella jaksolla pelasimme tosi suurella sydämellä, hehkutti päävalmentaja John Allen joukkojaan.

Vaikka Inter pääsi ensimmäisellä jaksolla kahden maalin johtoon, ei Inter-luotsi ollut tyytyväinen omiensa esitykseen kentällä.

– Olimme vaikeuksissa, vaikka pääsimmekin kahden maalin johtoon. SJK sai pidettyä palloa liikaa, myönsi Allen.

Interin ottelut Veikkausliigassa saavat jatkoa vajaan kahden viikon kuluttua. Allenin mukaan joukkue saa nyt muutaman päivän vapaata.

– Olemme pelanneet paljon kevään ja kesän aikana. Nyt huilaamme muutaman päivän. Pelaajat ovat sen ansainneet, päätti Allen.