1 Jere Koponen
11 Albion Ademi
16 Kalle Kauppi
22 Arttu Hoskonen

FC Interin Veikkausliigaottelu tiistai-iltana Veritas Stadionilla ei sujunut sitten yhtään suunnitelmien mukaan. Joukkueen peli ei ottanut oikeastaan missään vaiheessa kulkeakseen, minkä seurauksena PS Kemi voitti ottelun 1-3(1-1)

Inter aloitti ottelun terävästi. Guy Gnabouyou tarjoili hyvän keskityksen jo 56 sekunnin jälkeen, mutta Njazi Kuqi puski hyvästä paikasta yli maalin. Myös Gnabouyou itse pääsi puskemaan Petros Kanakoudisin keskityksestä 7. minuutin kohdalla, mutta myöskään tämä yritys ei löytänyt tietään maaliin.

Interin tuskaillessa tehottomuuden kanssa vierasjoukkue iski. Aubrey David keskitti 19. minuutilla Inter-maalille, mistä pallo löysi tiensä Momodou Ceesayn pään kautta tiensä Rasmus Karjalaiselle. Hänellä oli lopulta helppo työ puskea pallo maaliin.

Inter piristyi kemiläisten johtomaalista ja tuli lopulta ansaitusti tasoihin 41. minuutilla. Maalin teki Kuqin loistosyötöstä Gnabouyou. Maali oli ranskalaishyökkääjän ensimmäinen tällä kaudella. Se oli samalla Interin seurahistorian 800. maali Veikkausliigassa.

Toisen jakson alussa Interillä oli saumat mennä ottelussa johtoon. Timo Furuholm pääsi 52. minuutilla yksin läpi, mutta syöttö maalin edessä päivystäneelle Kuqille jäi puolitiehen ja tilanne kuivui kasaan.

Ottelun loppua kohti vierasjoukkue pääsi pelaamaan palloa Inter-puolustuksen selustaan. Filip Valencic oli jo nokikkain Henrik Moisanderin kanssa, mutta Alan Henriquen liuku pelasti tämän tilanteen 56. minuutin kohdalla.

Interin maailma synkkeni lopulta 71. minuutilla, kun Philip Njoku antoi helpon harhasyötön keskialueella, mistä Momodou Ceesay pääsi lopulta läpiajoon. Kookas hyökkääjä ei tilanteessa epäonnistunut, vaan vei joukkueensa johtoon.

Sama mies oli asialla viisi minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa hän sai oikeastaan kenenkään estelemättä puskea pallon Inter-maalin oikeaan kulmaan, Matias Ojalan keskityksestä.

Inter saa kiittää maalivahti Moisanderia, siitä että lukemat lopulta pysyivät 1-3 tilanteessa. Inter-vahti nimittäin torjui kaksi puhdasta Valencicin läpiajoa kolmannen maalin jälkeen.

Interin kirivaihde löytyi lopulta aivan pelin lopussa. Tuolloin Kuqi ja vaihdosta kentälle tullut Benjamin Källman pääsivät yrittämään maalintekoa, siinä kuitenkaan onnisumatta. Interille ottelusta näin ollen 1-3 tappio.

– Olen erittäin pettynyt. Meillä oli paikkoja heti alussa ja sitten vastustaja rokotti, murehti joukkueen päävalmentaja Shefki Kuqi.

Kuqin mukaan Inter ei saanut kulkemaan peliään oikein missään vaiheessa. Maalin jälkeen peli näytti parantuvan, mutta sitten joukkue romahti.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä huono. Peli parani vasta meidän maalin jälkeen. Toisen jakson alku oli myös hyvä ja siinä meillä oli paikka kääntää ottelu. Sitten lopulta Kemi sai maalinsa ja meidän mopo siinä karkasi käsistä, sadatteli Kuqi.

Kuqin mukaan joukkueen ei kannata jäädä kuitenkaan murehtimaan tappiota pitkäksi aikaa. Seuraava ottelu on edessä jo lauantaina.

– Ei tässä nyt auta jäädä murehtimaan. Analysoimme tämän ottelun ja käännämme katseen seuraavaan peliin HIFK:ta vastaan, päätti Kuqi.

Inter kohtaa seuraavassa Veikkausliigaottelussaan siis lauantaina vieraskentällä HIFK:n.