13 Lauri Inkeroinen
14 Elias Mastokangas
18 Lassi Viholainen
20 Arttu Kotanen

Inter eteni Suomen Cupin välieriin voittamalla torstaina Kupittaalla pelatussa puolivälieräottelussa Ilveksen 2-0(0-0). Ottelun sankari oli kotijoukkueen molemmat maalit tehnyt Benjamin Källman.

Torstai-illan ottelua edelsi hiljainen hetki kaikkien rakastaman Pentti Ståhlmanin muistoksi.

Itse ottelun ensimmäinen jakso oli tapahtumaköyhä. Sekä Interin maalilla pelannut, Jere Koponen että vieraiden vieraiden Mika Hilander selvisivät maalilla helpolla, molempien joukkueiden keskittyessä tiiviiseen keskialueen puolustuspeliin.

Vierasjoukkue Ilves oli lähellä mennä johtoon toisen jakson alussa, kun Diogo Tomas pääsi jatkamaan kulmapotkusta. Koponen Interin maalilla oli kuitenkin valppaana, torjumalla Ilves-yritykset kahteen otteeseen.

Koponen näytti osaamistaan myös 55. minuutilla, kun hän torjui alakulmasta upeasti Santeri Haaralan kovan laukauksen.

Inter oli ottelussa tehokas maalitilanteissaan. Kotijoukkue meni ottelussa johtoon 62. minuutilla, kun Benjamin Källman puski Lucas Garcia keskityksen tolpan kautta maaliin. Tilanteessa Ilves-vahti Mika Hilander sokaistui vasta-auringosta, eikä pystynyt torjumaan löysää puskua.

Inter-hyökkääjä Källman ratkaisi pelin toisella maalillaan kahdeksan minuuttia ennen loppua. Hän sai läpisyötön vaihdosta kentälle tulleelta Albion Ademilta, eikä erehtynyt sijoituksessaan.

Inter puolusti lopun tiiviisti, eikä vierasjoukkue saanut luotua oikein minkäänlaista painetta hyvin pelanneen Koposen maalille. Näin Inter eteni Suomen Cupin välieriin, missä se kohtaa maanantaina vieraskentällä EIF:n Tammisaaresta.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta omisti voiton vajaa viikko sitten menehtyneelle Pentti Ståhlmanille.

– Pentti oli meille kaikille tärkeä lähimmäinen. Haluan omistaa voiton hänen muistolleen, sanoi Piccareta vakavana.

Itse ottelussa Inter näytti Piccaretan mukaan vahvuutensa jälleen yhtenäisenä joukkueena.

– Tämä oli meille tärkeä voitto. Ei vain siksi, että saavutimme paikan välierissä. Mielestäni tärkein asia minulle oli jälleen kerran joukkueen yhtenäisyys ja sitoutuminen yhteisten tavoitteiden eteen. Yhtenäisyys toi meille voiton tänään, näki Piccareta.

Interillä ei ole aikaa juhlia voittoa, vaan katseet käännetään kohti maanantaina välierään EIF:a vastaan.

– Maanantaina on edessä jäälleen uusi taistelu. Nyt meidän pitää kääntää keskittyminen siihen otteluun, päätti Piccareta.

Maanantaina pelattava EIF:a vastaan pelattava ottelu alkaa Tammisaaren Keskuskentälle kello 15.00.