13 Aati Marttinen
16 Kalle Kauppi
22 Arttu Hoskonen
29 Henri Lehtonen

FC Inter ja HJK tasasivat pisteet sunnuntaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa 1-1(0-0) tuloksella. Ottelun maaleista vastasivat järjestyksessä HJK:n Hannu Patronen ja pelin tasoittanut Benjamin Källman.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla paremmat maalipaikat oli HJK:lla. Sekä Ousman Jallow, että entinen Inter-pelaaja Vincent Onovo joutuivat tunnustamaan Inter-vahti Jere Koposen kuitenkin taitavammakseen. Erityisesti Onovon läpiajon torjunta 27. minuutilla oli upeaa katsottavaa.

Kotijoukkueen Guy Gnabouyou pääsi vastaavasti hyvään paikkaan minuutti Onovon tilanteen jälkeen. Laukaus 16-alueen sisältä meni kuitenkin takatolpasta niukasti ohi. Tauolle mentiin näin maalittomassa tasatilanteessa.

HJK meni ottelussa johtoon vajaan tunnin pelin jälkeen Hannu Patrosen survottua pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Tilanne herätti Inter-leirissä pientä protestointia, mutta mitään rikettä tilanteessa ei ollut.

Inter ei Klubin johtomaalista hämmentynyt. Njazi Kuqi pääsi läpiajoon 70. minuutilla Interin harmiksi Thomas Dähne torjui kohti tulleen laukauksen.

Ansaittu tasoitus syntyi noin vartti ennen loppua. Maali oli upeaa katsottavaa, kun Njazi Kuqi pelasi pallon vasempaan laitaan vaihdosta kentälle tulleelle Timo Furuholmille, jonka tarkan keskityksen juoksi sisään ensimmäisellä kosketuksellaan juuri kentälle tullut Benjamin Källman.

Aivan lopussa vierailla oli vielä hyvä vetopaikka. Hyvän ottelun pelannut Koponen torjui kuitenkin upeasti Moshtagh Yakoubin laukauksen.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqin ja muun joukkueen tavoitteena oli tasonnosto täysin vihkoon menneestä IFK Mariehamn-ottelusta.

– Kyllä kentällä nähtiin täysin eri joukkue kuin Ahvenanmaalla tiistaina. Nyt meillä pysyi paketti hyvin kasassa ensimmäisellä jaksolla. HJK:n maalitilanteet selvitti Jere (Koponen) hyvin, kiitteli Kuqi.

Kuqi oli laittanut HJK-peliin uusiksi koko Interin puolustuslinjan. Syystäkin, sillä Maarianhaminassa se vuosi kuin seula.

– Tarvitsimme muutoksia meidän puolustuslinjaan. Nuo muutokset onnistuivat, sillä koko linja pelasi hyvin, näki Kuqi.

Kuqi kehui lopuksi myös joukkueen asennetta. Jokainen pelaaja kentällä löi itsensä satasella likoon.

– Pelaajien asenne oli tänään erittäin hyvä. Kaikki olivat läpi ottelun todella hyvin mukana, kiitteli Kuqi.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat ensi viikon lauantaina kotiottelulla JJK:ta vastaan. Ottelu alkaa kello 17.00