Otteluraportti: FC Inter-HJK

31.7.2016

Veikkausliiga 31.7.2016

FC Inter-HJK 0-0

Inter: Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Ari Nyman(Benjamin Källman 78. min), Sebastian Mannström, Guy Gnabouyou, Joni Aho, Kalle Kauppi, Philip Njoku (Solomon Duah 69. min), Henri Lehtonen(Kennedy Nwanganga 69. min) ja Faith Obilor.

Vaihdossa: Aati Marttinen, Alban Ferati, Arttu Hoskonen ja Juho Salminen.

Inter on saanut puolustuksen toimimaan. Tästä oivana esimerkkinä on HJK:ta vastaan sunnuntaina pelattu maaliton 0-0 tasapeli. Paikkoja tosin kotijoukkueella oli voittoonkin asti.

Inter oli varsinkin avausjaksolla kaikessa HJK:ta edellä. Ainoastaan Klubi-vahti Markus Uusitalon hyvät torjunnat ja terävyyden puute maalipaikoissa pitivät lukemat maalittomana.

Interin parhaat paikat avausjaksolla tulivat Guy Gnabouyoulle ja Kalle Kaupille. Ensiksi mainittu puski heti alussa ohi hyvästä paikasta. Toisen yrityksen torjui onnekkaasti Uusitalo. Kaupin laukaus sen sijaan pamahti ylärimaan ja siitä maan kautta takaisin kentälle.

Ottelu tasoittui toisella jaksolla ja myös vierasjoukkue HJK pääsi jollakin tasolla peliin mukaan. Mitään supervaarallista se ei kuitenkaan Inter-maalille saanut luotua. Joitakin hässäköitä maalin edessä oli, mutta kunnon maalipaikkoja ei.

Inter haki peliin uutta puhtia vaihtojen myötä. Voittoon asti puhti ei kuitenkaan riittänyt, vaan joukkueen oli lopulta tyytyminen tasapeliin, mikä lopulta oli pettymys hyvän avausjakson jälkeen.

– Kyllä meille tarjottiin voittoa tänään. Avausjaksolla meillä oli monta hyvää paikkaa tehdä maali, mutta emme niissä kuitenkaan onnistuneet, harmitteli Interin pääkäskijä Jami Wallenius ottelun jälkeen.

Inter oli vahva varsinkin avausjaksolla. Muutenkin joukkueen peli-ilme miellytti Walleniusta.

– Pelimme oli hyvää ensimmäisellä jaksolla. Klubi pääsi vähän paremmin mukaan toisella, mutta kokonaisuutena ole tyytyväinen. Pelaajat tekivät hyvin töitä, kiitteli Wallenius.

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat tulevana lauantaina Ilveksen vieraana Tampereella.