5.4.2016

Otteluraportti: EIF-FC Inter

Harjoitusottelu 5.4.2016
EIF-FC Inter 0-4(0-2)

Maalit:

0-1 Kalle Kauppi 16. min
0-2 Kalle Kauppi 27. min
0-3 Benjamin Källman 63. min
0-4 Guy Gnabouyou 65. min

Inter: Jukka Lehtovaara, Egzon Belica(Arttu Hoskonen 83. min), Pape Sow, Benjamin Källman(Markus Blomqvist 77. min), Sebastian Mannström, Joni Aho, Kalle Kauppi(Alban Ferati 77. min), Solomon Duah(Ari Nyman 46. min), Marios Nikolaou(Philip Njoku 46. min), Juho Salminen(Guy Gnabouyou 46. min) ja Faith Obilor.

Vaihdossa: Henrik Moisander.

Inter oli herra ja hidalgo kentällä, kun joukkue voitti tiistaina Karjaalla pelatussa harjoitusottelussa farmiseuransa EIF:n. Ottelun lopputulos oli lopulta Interille 0-4(0-2). Joukkueen maaleista vastasivat Kalle Kauppi kahdesti sekä kerran osuneet Benjamin Källman ja Guy Gnabouyou.

Ottelun alku oli vauhdikas, sillä kummallakin joukkueella oli hyvät paikat maalintekoon ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Interin maalipaikat tuhrivat ylärimaan laukonut Benjamin Källman, Solomon Duah ja Juho Salminen. Interin maalivahti Jukka Lehtovaara sen sijaan venyi upeasti Juan Dos Santosin ja Tamas Gruborovicsin laukausten tielle.

Inter meni ottelussa lopulta johtoon Kalle Kaupin maalilla 15 peliminuutin jälkeen. Kile sai syötön 16-rajalle Solomon Duahilta ja laukoi sen upeasti maalin yläkulmaan. Kauppi tuplasi maalisaldonsa 27. minuutilla. Tällä kertaa tulinen laukaus vasurilla ei jättänyt EIF-maalivahdille mahdollisuuksia torjuntaan.

Kaupin kaksi maalia jäivät lopulta ensimmäisen jakson ainoiksi, minkä seurauksena tauolle mentiin Interin kahden maalin johdossa.

Inter teki tauolla kolme vaihtoa. Kentän jättivät Marios Nikolaou, Juho Salminen ja Solomon Duah. Kolmikon tilalle juoksivat Philip Njoku, Ari Nyman ja loukkaantumisen jälkeen kentälle palannut Guy Gnabouyou.

Ottelun toisella jaksolla Inter oli edelleen vahva. Joukkueella oli monta paikkaa maalintekoon, ennen kuin maaliverkko taas heilui. Entistä seuraansa vastaan pelannut Källman viimeisteli läpiajosta varmasti 63. minuutilla.

Kaksi minuuttia myöhemmin Källman oli jälleen maalipaikassa. Maalivahti Tim Murray torjui kuitenkin Benin laukauksen, mutta sylkypallon laukoi maaliin läheltä sisään Gnabouyou.

Interillä oli paikat kaunistella lukemia vielä suuremmiksikin, mutta Murrayn hyvä maalivahtipeli ja pieni terävyyden puute maalipaikoissa pitivät ottelun lukemat 0-4:ssa.

– Olen tyytyväinen pelin antiin. Saimme peliaikaa mm. Marios Nikolaoulle, Guy Gnabouyoulle ja Pape Sowlle. Heistä Guy ja Pape olivat noin kuukauden loukkaantumisen takia sivussa ja Marios liittyi vasta joukkueeseen, kommentoi päävalmentaja Job Dragtsma.

Inter-luotsin mukaan ottelun lukemat olisivat voineet olla myös paljon suuremmat.

– Meillä oli heti alussa paikat 4-5 maaliin. Ei missään nimessä olisi ollut vääryys, jos olisimme tehneet ottelussa kahdeksan maalia. Myös EIF:lla oli muutamia paikkoja, mutta Jukka (Lehtovaara) torjui maalilla hyvin, näki Dragtsma.

EIF-ottelu päätti Interin pre-seasonin. Lauantaina (9.4.) on sitten tosi kyseessä, kun joukkue kohtaa Veikkausliigakauden avauksessa FC Lahden kello 16.00 alkavassa ottelussa.